Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

2018-01-21 22:20

Stockholm Fashion Week AW18 dag 1

Idag kickades Stockholm Fashion Week igång och det var Autumn/Winter 2018 som visades upp. Jag gick på två visningar idag, Busnel och Newhouse, tillsammans med Sara. I vanlig ordning så möttes vi upp för ett glas bubbel innan, sån mysig liten ny tradition!

Bubbel på Berns innan Fashion Week
Bubbel på Berns innan Stockholm Fashion Week

Sen bar det av till Grand Hotel där Stockholm Fashion Week hålls nu, och direkt in på Newhouse visning. Gillade verkligen deras jackor och kappor, de är riktigt stiliga!

Tog inte så mycket bilder med kameran utan försökte mest filma då jag tänkte göra en ny vlogg, (weii!) så kul! Den kommer nog upp imorgon eller på tisdag, men helst imorgon...

Fashion Week på Grand Hotel
Newhouse AW18 på Stockholm Fashion Week

Efter Newhouse visning så minglade vi runt lite och hängde bland annat hos Chiquelle som hade pop up innan nästa visning. Sista dagen kommer de ha "Grab & Go" så man får plocka med sig lite plagg hem. Drömmen!!

Chiquelles popup på Stockholm Fashion Week

Sista visningen för idag var Busnel som visade sin kollektion i spegelsalen som är så himla fin, kolla bara kristallkronan?! Tänk att ha en sån hemma...

Gillar verkligen Busnels visningar, de gör alltid så fina saker så man verkligen längtar till säsongen som de visar upp. Är inte ensam om att tycka det, var verkligen fullt hus haha!

Busnel AW18 på Stockholm Fashion Week
Busnels visning av AW18 på Stockholm Fashion Week

Ni kan se fler bilder och filmer på min Instagram, Lisaolsson_. Kommer uppdatera där hela veckan så lägg till mig där om ni vill hänga med!