2018-02-05 13:26

En tripp till Karlstad och lägenhetsvisning – här är mina helgplaner

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

ÄNTLIGEN fredag eller vad säger ni?! Älskar mitt jobb, men fredagskänslan är ju nått alldeles extra även om det ofta slutar med att jag jobbar lite under helgen ändå hehe... Vad ska ni göra i helgen? Jag ska till Karlstad och har följande saker inplanerade:

Fredag:

VLOGGA! Tänkte göra min första helgvlogg. Så kul! Efter jobbet reser jag till Karlstad. Är hemma vid ca 21 så det blir middag med Filip och en lugn kväll bara. Så skönt. Är oftast så trött på fredagar... Känner ni samma eller är jag gammal bara?

Lördag:

Jag och Filip ska gå på visning! Älskar ju vår lägenhet i Karlstad, men den är onödigt stor och vi utnyttjar den bara när vi har fest. Så vi ska kolla på en jättefin lägis mer centralt. Inte heeeelt säkert att vi vill flytta än, men vi ska kika iallafall. Ska spendera en stund med familjen också och på kvällen ska jag och Filip ha middag, får se om det blir utgång eller inte men det vore kul att ta en drink ute efteråt iallafall.

Söndag:

Som vanligt håller jag söndagen relativt öppen. Har lite småsaker planerat och eventuellt en intervju. Åker ju alltid hem på söndagar och då vill jag spendera så mycket tid som möjligt med Filip.