2018-02-07 09:15

Något jag aldrig trodde skulle hända har hänt

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Hade verkligen sett fram emot min "ta-hand-om-mig-själv-dag" igår men tyvärr fick jag ställa in den lite halvt för att klippa vloggen jag spelade in i helgen. Jättekul, fram tills jag insåg att den blev skit.

Vloggen blev superkort, opersonlig och inte alls som jag tänkt mig. Kanske har jag för höga krav, men jag vill ju att ni ska tycka det är roligt att titta på. Vill ni ha en halvdan vlogg? Eller ska jag slopa den och spela in en ny? Hör av er! Nåja, till dagens planer...

Nu är det slut med snooz-knappen och slarv med frukostar. Idag fick det bli kvarg, äpple och granola.

Knatade iväg till jobbet i mina nya skor. Trodde aaaldrig att det här skulle hända. Att jag skulle köpa och använda gympadojor för att det var SNYGGT (15-åriga Lisa skriker nog just nu haha), men efter att ha sett FrejaWewer rocka ett par liknande så kunde jag inte motstå det här paret som jag fyndade för 45 kronor på en secondhand butik på söder. Supervärt?! Älskar secondhand när man vill testa en ny stil. Då blir det inte så mycket pengar om man ångrar sig.

Nåväl, idag är det jobb som gäller och i eftermiddag så blir det som sagt en drink hos Lindex och premiären av 50 shades filmen. Återkommer med en liten recension ikväll!