2022-08-05 14:14

Så bra var 50 shades of freed

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Hej på er! Wow vad fort gårdagen gick, eller hela veckan egentligen. Efter att ha plöjt undan massa jobb så drog jag och Sara till Universal för att intervjua Olivia som ska vara med i melodifestivalen. Den kommer upp om några veckor här på sajten. Så trevlig tjej!

Efter jobbet bar det av till Lindex Showroom som visade upp sin nya Art Meets Fashion kollektion. Älskade bikinin på bilden. Ska försök köpa på mig mer badkläder i år. Har haft samma bikini sen gymnasiet hehe... Också från Lindex faktiskt! Men det börjar bli dags att hitta en ny favorit.Dagen avslutades med den nya Fifty Shades of Freed filmen. Bjöds på en förhandsvisning av Joseph Ribkoff tillsammans med Mildh Press, så himla trevlig tillställning!

Filmen innehöll mer action och spänning än de tidigare filmerna, men Christian Greys beteende satt ju som en kaktus i ögat genom hela filmen. Kontrollerande killar som begränsar sina flickvänner får mig att vilja kräkas, och jag hoppas att alla som ser filmen förstår att det inte är okej att bli behandlad så eller behandla någon så.

Men men, det var ett trevligt avslut på en lång och rolig dag!