Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
2018-02-10 18:25

Min fredagskväll och tidiga utekvällar


Hej på er! Tänkte bara slänga in en snabb uppdatering! Spenderade fredagskvällen med mina tjejkompisar och hade lite italienskt tema på middagen så det fick bli pasta. Det var mycket godare än vad det ser ut hehe... Uppläggning är inte min grej. Måste bli bättre på att fota när jag går ut/på middagar...

Efter middagen blev det bubbel och en sväng till Kasai men när det stängde så kastade vi in handduken. Visserligen var ju klockan 2, men det känns tidigt här i Stockholm på något vis. "Vi tar det lugnt ikväll och går ut imorgon istället" sa vi?? Hahah not. 

Ikväll blir det all in på mys framför mellodifestivalen tror jag. Så mysigt! Vad ska ni göra ikväll?