2018-02-12 14:12

Hur FABruari gått än så länge

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Nu har lite mindre än halva FABruari gått och jag tänkte göra en liten uppdatering om hur det gått och hur livet känns.

På den mer glammiga och ytliga FAB-fronten så har jag inte varit fab alls. Tvärt om. Det är ju så jäkla kallt så jag har klätt mig varmt och praktiskt, slarvat med hudrutiner och lagt mindre tid och energi än vanligt när jag fixat mig på morgonen. Så den delen har jag inte uppfyllt. Kanske får bli den här veckan!

Däremot så har jag gjort saker jag mår bra av lite extra mycket. Umgåtts med vänner, tränat, gått och lagt mig i tid. Ätit bra. Sparat pengar och tagit tag i saker direkt istället för att låta dem ligga och gnaga i bakhuvudet.

Det har verkligen gett mig så mycket energi och livsglädje. Även om jag svär åt kylan så är vardagen ganska FAB ändå eftersom jag alltid ser fram emot något litet som bara är runt hörnet. Hur har det gått för er? Nästa vecka händer det ju jättemycket kul!