2018-02-15 07:03

Min alla hjärtans dag

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vi testade en ny variant på tartaren, vet inte vad det heter dock. Ska försöka ta reda på det för den var så god!God morgon på er! Hade ni en fin alla hjärtans dag? Så nyfiken på vad ni alla hittat på!

Tänkte bjuda på några mobilbilder från hur jag firade med Filip. När jag kom hem möttes jag av en mysig middag hemma ö. Vi har firat så varje alla hjärtans dag och det har nästan blivit en tradition. Har ni något sånt eller hittar ni på olika saker varje år?

Vi brukar inte köpa presenter till varandra men jag hade hittat en karaff som jag tyckte passade Filip. Brukar ni köpa presenter på alla hjärtans dag och typ årsdagar? Så kul att veta hur andra par gör!

Vi åt smörrebröd till förrätt, hummer och råbiff som två olika mindre huvudrätter och gino till efterrätt. Filip hade fixat allt så fint. Åh vad jag älskar honom.

Hoppas ni alla fick en fin dag med någon ni älskar!