2018-02-21 20:04

En mysig tisdagsmorgon med Åhléns

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Idag kickstartade jag dagen med en frukost som Åhléns bjöd på. De visade upp sina beautynyheter och de hade massa spännande budgetprodukter på gång. Så himla bra! Älskar prisvärda skönhetsprodukter. Man ska ju inte behöva vara miljonär för att få unna sig bra skönhetsgrejer. Ser fram emot att testa deras saker och återkomma med en recension.

Den här parfymen luktade såååå gott! Typ en blandning av sött och fräscht... Mums!

Det var verkligen ett supertrevligt sätt att startade morgonen på! Men jag fick springa iväg illa kvickt så fort det var slut till jobbet. Det är ju full rulle på kontoret varje dag och artiklarna skriver inte sig själva.

Idag ställde jag in mitt träningspass och istället har jag vloggat och gjort en "house tour" här hemma. Ska försöka redigera den så fort som möjligt, kanske kommer den upp till ikväll! Kram på er!