2023-10-23 13:51

Så bra var Londons mest Instagramvänliga restaurang Sketch

- Foto: Image remains the copyright of Ed Reeve at all time throughout the world. It must not be sold or given to any third party. It is solely for the promotion of the invoiced client and the designer/architect. / Ed Reeve

Så fort Filip berättade att vi skulle åka till London så sa jag åt honom att boka Sketch, som är typ Londons mest Instagramvänliga restauranger. Oh my god vad fint det är där!! Jag fick inga bra bilder på lokalen men här är några bilder från lokalen som är inredd i rosa. Hela konceptet känns väldigt Art deco/fransk bistro.


Bild: Sketch

Även toaletterna var helt galna. Man fick liksom gå in i ett ägg för att gå på toa och miljön var jättecool och futuristisk. Som ni förstår var vi en hög med tjejer som körde photoshoot där inne haha...

Men, över till menyn. Jag beställde in grillad blomkål med popcornglass till förrätt och den var magisk. Filip tog en Pink Burrata som också var supergod, men jag gillade min mer. Till varmrätt så åt jag någon rätt med fläskkött som var riktigt god, men jag var mer avundsjuk på Filips tartar. Vi åt middag ganska sent så efterrätten hoppade vi.

Priserna är helt okej. Det är lite pricy kanske men inte helt uppåt väggarna dyrt. Så om ni vill lyxa till det för en kväll i London så skulle jag verkligen rekommendera att gå dit!

Ett annat tips om ni vill ha drinkar i världsklass så är det att besöka hotellet The Connaught för en drink i deras bar. De är top 5 i VÄRLDEN på cocktails och jag drack nog livets godaste drink där. En drink där går väl på ca 200 kronor så det tycker jag är väl värt ett besök för den servicen och standarden.