2018-03-04 21:22

Därför firade jag 23-och-ett-halvt-år i helgen

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved.


Hoppas ni haft en panghelg, det har jag. Igår firade jag 23-och-ett-halvt och bjöd in massa vänner och bekanta på en födelsedagsfest här hemma med tårta, ballonger och allt som hör till ett kalas egentligen.

Så, hur kom sig det här firandet? Vem fan firar födelsedagar när man inte ens fyller år? Jo jag. Såklart. Varför? För det första så är ju födelsedagar något av det bästa jag vet. För det andra så är det väl egentligen kanske bara en ursäkt till att ha en rolig kväll, och det räcker gott för mig. 

Klockan åtta trillade gästerna in och vi hade så trevligt att tiden sprang iväg så fort att vi missade att dra vidare till krogen. Så jag kan verkligen rekommendera alla att fira sin födelsedag minst två gånger per år. Så himla kul!