2018-03-04 22:01

Recension av Urban Gloss produkter

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Som flera av er vet är jag en beauty junky. Visar inte så mycket av den sidan här men jag ska nog börja med det. Älskar själv när bloggare som testar så mycket ger ärliga recensioner så man vet vad som är värt att lägga sina slantar på.

Därför tänkte jag skriva vad jag tycker om Urban Gloss produkter. Tänker att jag kör i samma ordning som man använder produkterna. 

1. Urban Gloss "Magic Mask"

Masken är superbehaglig att ha på. Den stelnar inte och blir sådär sträv. Lite svår att tvätta bort är den men jag tycker att huden känns återfuktad efteråt utan att den blivit oljig. Jag upplever att jag får jämnare hy och hudton med den och tycker den är riktigt trevlig. Den är perfekt att använda innan en utgång eller på morgonen! Av mig får den 4/5!


2. Urban Gloss "Multi Balm"

Enda produkten jag inte har bild på, och det är av samma orsak som den får ett sämre betyg av mig. Jag glömmer alltid av den. Produkten är väldigt dryg och fast i konsistensen, men när det väl kommer på blir formulan "glatt". Jag är inte överförtjust i multi balmet och ger den därför bara 2/5.

3. Urban Gloss "Cool Cleanser"

Den här rengöringen är to die for. Ett pump tvättar bort allt smink och alla orenheter. Ni vet hur man brukar behöva tvätta ansiktet typ tre gånger annars för att få bort allt, no more med denna! 5/5 får den av mig!


4. Urban Gloss "Super Serum"

Ett väldigt aktivt serum som balanserade ur min hy till en början innan den vande sig vid ingredienserna. Vill du börja med avancerad hudvård så är det här ett jättebra steg in, speciellt med tanke på priset. Med riktigt avancerad hudvård har du typ inte råd att göra misstag men det här serumet är mer "förlåtande" om du är oerfaren men vill gå på något starkare i hudvårdsväg. Därför får serumet 4/5.

5. Urban Gloss "24H glow"

Jag har nog aldrig använt en dagkräm som är så bra som den här. Det känns som du applicerar en fuktbarriär som blurrar ut ojämnheter och jämnar ut hudtonen jättefint. Det räcker med den och en tunn BB creme sen är du ready to go. Jag överdriver verkligen inte, den är helt fantastisk. 5/5!