2020-02-05 08:38

En bättre boost lunch med Jossan!

- Foto: Foto: Modette


Hej allihopa, hoppas allt är bra med er. <3>

Hade en sån mysig pepplunch med Josefin förra veckan. Hon körde ju Boostvecka (så smart!) så vi käkade en rejäl hälsolunch och snackade en massa jobb och om livet i allmänhet. Det var ju Jossan som anställde mig här på Modette men vi har typ inte hängt sen hon slutade här för att köra 100% på sina egna kanaler.

Har verkligen saknat den pinglan. Hur som helst gick jag ifrån lunchen riktigt peppad och jag känner liksom att "now is the time". Jag vill inte skjuta upp saker eller "ta det sen för det passar inte just nu" utan nu vill jag fokusera på att vara planerad och get shit done.

Sånna här luncher behöver man emellanåt, så ring upp din pepp-girl och boka in en redan nu till veckan!