2018-03-07 20:40

Känslan av att kränka sig själv

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Hej på er! Hur är läget? Med mig är det bra, hade en riktig powerdag idag. Startade dagen med träning, promenerade till jobbet på rekordtid och sen gick vi ut med att vi sökte bloggare och fick en megarespons. Så kul!! Satt och bollade designen fram och tillbaka med tekniken under dagen och tror det kommer bli helgrymt!

Men sen, där vid lunch, så fick jag en rejäl dipp. Tror det beror på PMS som är en tid som består av väldigt höga toppar och djupa dalar för min del. Så trist att ens feeling ska bero på något i kroppen som man inte kan styra över, trots att man är så jäkla medveten.

Är det inte galet att man vet exakt varför man mår skit, men ändå kan man inte skaka av den där känslan. Riktigt osoft. Känner mig alltid lite kränkt när jag har PMS. För att jag inte har makten att kontrollera min egen kropp... Men efter en Juice med en tjejkompis kändes allt lite bättre.

Resten av kvällen ska jag lägga på att fixa saker med bloggen på datorn och sen lägga mig i tid. Så skönt.