2018-03-09 19:21

Roliga helgplaner och en dålig dag

Hej på er! Missade att blogga igår, var på Wall of Arts vernisage en sväng med några vänner men smet hem då jag mådde illa. Några minuter senare hade jag däckat i sängen. Har haft kvar samma känsla i kroppen idag. Ont i magen, mår illa och känner mig så låg. Tror det kan vara pms eller så är det något på gång.

Så stannar hemma ikväll med en påse godis och försöker bli pigg inför imorgon. Har ändå en rolig helg framför mig som jag tänkte berätta om nu.

Fredag: 

Mys hemma framför beck med lite kexchoklad. Jag skrev ju godispåse innan men jag brukar bara plocka en sort. Gör ni det också?

Lördag:

På dagen har jag inga planer, men förhoppningsvis en sväng på stan och kanske ta en kaffe. Ikväll ska jag käka middag med några tjejkompisar på MR. French och sen ut.

Söndag: 

Inga planer. Så himla skönt!