2020-02-05 16:07

3 saker som kommer göra din helg hundra gånger bättre

- Foto: Lisa Billinger

God morgon på er! Eller dag kanske... Jag började min morgon med en mysig frukost innan jag begav mig till gymmet för att testa pilates och avsluta passet med några minuter i bastun. Så mysigt. Känner mig mycket mer avslappnad i både kroppen och huvudet nu.

Ska se klart Ellen avsnittet jag ser nu och sen ska jag promenera till jobbet och hämta ett par skor jag glömt där.


Foto: Lisa Billinger

Tänkte tipsa om några saker jag gör för att få en mysigare/roligare helg: 

1. Gör din morgon extra mysig

Vissa helger vill man bara ligga i sängen och inte göra ett knop. Tvinga inte dig själv att göra saker utan ligg kvar och mys, men tänd några ljus, ställ in en blombukett i sovrummet så det blir extra mysigt!

2. Sätt ett tema på förfesten

Förra helgen hade jag 23,5 års fest, ikväll ska vi ha "tjejfest". Tips på teman är att ha schlagertema, glitterfest, djurtema eller vad som helst. Det behöver inte va något speciellt, men det gör kvällen roligare.

3. Gör något nytt

Testa ett nytt pass på gymmet, köp en ny godis i godispåsen som du aldrig sett förut, testa ett nytt fik eller en ny promenadstråk.