2018-03-11 13:24

Stelaste lördagskvällen någonsin..

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Har ni haft en bra lördag? Joppas det!! Min lördag va sååå harmonisk och mysig fram tills jag skulle tvätta ur balsamet och hörde en knäpp i nacken. Nackspärr. Jag och mina tjejkompisar hade ju planerat in en tjejfest med middag så jag bet ihop och sminkade mig.

Kvällen började med lite bubbel hos mig innan vi tog taxi till MR. French. Det var livemusik under middagen och maten var verkligen så god.


Älskade den här tartaren på tonfisk och avokado. Så god <3

Efter middagen dansade vi vidare till klubben. Nacken skrek nej och jag var nog den steeeelaste tjejen på hela klubben haha, men jag hade så kul så jag stannade ändå kvar en stund.

Btw, har nog aldrig träffat så trevliga tjejer som jag gjort i badrummet på Mister French? Fick så mycket komplimanger så jag vart helt mållös. Mina kompisar är världsmästare i att ge komplimanger och det är något jag också vill bättra mig på. Älskar det. Älskar tjejer! Tjejer är fan bäst!

Efter någon timma gav jag dock in för nacken och hoppade i en taxi hem. Idag känns den bättre som tur är, läste att rörelse skulle vara bra för den. Har ni tips? Hojta till isåfall! <3