Marcelo Peña

Marcelo Peña är en svensk tv-kändis, bloggare och modell som är född 24 juli 1990. Genom sin medverkan i Big Brother 2012 blev han känd för svenska folket. Där träffade han även profilen Annica Englund som han inledde en relation med. Paret medverkade tillsammans i dokusåpan Temptation Island 2017, som går ut på att sätta förhållandet på prov med frestelser. Men paret valde att avbryta sin medverkan efter bara en vecka, och i samma veva avslutade de sin relation efter hela 5 år. 

Många har spekulerat kring om det var programmet som var anledningen till uppbrottet, men Annica Englund skrev senare i sin blogg att anledningen var att de hade olika syn på framtiden och att dom hade bråkat väldigt mycket under den senaste tiden. Marcelo skrev på sin blogg att han inte trodde att det var möjligt för honom att må bra efter uppbrottet, men att han faktiskt kände sig väldigt lycklig som singel och blev överraskad över det. 

Några månader efter uppbrottet med Annica Englund började Marcelo dejta bloggaren Nicci Hernestig, som han fick kontakt med via Instagram. Paret kilade stadigt ett tag och firade jul tillsammans, men efter att Marcelo sågs hångla med Michaela "Keela" Nilsson verkade dejtandet vara över. 

Idag är Marcelo aktuell med Paradise Hotel 2018, där han även träffade sin nuvarande flickvän Nina Glimsell Udovicic. Paret klickade snabbt inne i huset men har hittills gått igenom en hel del drama. Dock verkar de lyckliga idag och Marcelo har skrivit på sin blogg att han nu vet hur det känns att vara kär igen. Paret har startat en Youtube-kanal tillsammans och Nina, som är från Göteborg, har även flyttat in i Marcelos lägenhet i Stockholm.

Marcelo är aktiv på sociala medier, och driver en av Sveriges största bloggar som du kan läsa här. På Instagram heter han @amarelloo och har i skrivande stund över 61 000 följare. Du hittar honom på Snapchat under samma namn.

1