Det här är astro-Alvis – Modettes expert på astrologi

Astrologen Alexandra Alves
Astrologen Alexandra Alves - Foto: Privat
Dela på Pinterest
Hurra! Modette är stolta över att presentera Alexandra Alvis – astro-Alvis – som vår alldeles egen astrolog. Läs mer här!

Alexandra Alvis är, förutom beteendevetare och yogalärare, i första hand professionell astrolog. Hon är yrkesverksam sedan 2016, men intresset för astrologi är betydligt äldre.

Vad kan man egentligen få veta av en astrolog? 

Jo, hos en professionell astrolog kan du få en personlig tolkning av ditt (eller någon annans) födelsehoroskop, en årsprognos, svar på frågor kring jobb, barn, relationer, viktiga datum i livet, dina styrkor och fallgropar. 

Det här är Alexandra "astro-Alvis" Alvis

Alexandra Alvis driver bloggen www.astroalvis.com där det finns ett gediget bibliotek av astro-artiklar. Hon går också att följa på Instagram och Facebook som @astroalvis. Där kan du hitta prognoser och olika astro-teman. Hon håller också i astrologi-utbildningar varje termin. 

Slutligen drivs gruppen "Astrologi Akademin" på Facebook av astro-Alvis, och om du är nyfiken på astrologi och vad en astrologi-konsultation kan ge dig, kika in på hennes sajt.

Hej Alexandra! Varför astrologi?

 – Astrologi-intresset för mig började 2008 när jag som 18-åring för första gången öppnade en bok om astrologi. Jag undrade vad det innebar att ha "månen i Tvillingarna" och vad tusan "hus" kunde betyda i samband med horoskop och stjärntecken, säger Alexandra och fortsätter:

 – Sen den gnistan tändes har jag haft turen att ha intresset nog att ihärdigt utforska all litteratur som finns inom astrologi!

Hur har astrologin påverkat dig som människa?

 – Jag förstod tidigt att astrologin blev min röst, min kunskap att dela med mig utav, min ledstjärna genom livet. Med åren utvecklades detta till en vid kunskap inom många olika vetenskaper, som har vävt ihop min världsbild idag, berättar astro-Alvis.

Hon fortsätter.

 – Den mest självklara insikten för mig var tidigt att vi är en del av något större. När vi tittar upp på himlen, njuter av solens strålar eller ser den fulla månens kyliga och mystiska ljus. 

Vad kan astrologin bidra med för andra människor?

 – Det är magiskt att upptäcka att det finns återkommande mönster och cykler i allt levande som vi kan se, tolka och använda oss utav. Denna kunskap, anser jag, ska alla ha rätt att få ta del av! Det har blivit min uppgift som astrolog att dela med mig. Att få tolka tid är för mig en gåva och ett kall, och det är något som jag vill kunna ge till alla.

Pssst! Vill du ställa en fråga till Alexandra? Ställ alla dina astrologirelaterade frågor till [email protected]. Märk ämnesraden med "Astrologen"

[removed][removed]