Därför är Vattumannen enkel att dumpa – astrologen förklarar

Vattumannen är en "free spirit"
Vattumannen är en "free spirit" - Foto: Unsplash / Unsplash
Dela på Pinterest
Har du en Vattuman på kroken som du behöver, ja... Dumpa? Astro-Alvis förklarar hur du gör för att avsluta din relation med Vattumän.

"Hur gör jag slut med en Vattuman?" – Vi på Modette lät våra kära läsare ställa frågor till astrologen Astro-Alvis. Här är hennes svar på läsarfrågan om hur man bäst dumpar sin (inte längre så) älskade Vattuman!

Psst! Du vet väl att du kan ställa fler frågor till vår astrolog? Läs mer om det här!

Så (enkelt) gör du slut med en Vattuman 

En Vattuman är i grund och botten rationell, objektiv och frihetsälskande. Rent krasst kan man därför säga att en Vattuman inte är det svåraste personen i Zodiaken att bli av med, om man skulle vilja. Vattumannen är ett lufttecken, styrd av den mycket egna och förändringsbenägna Uranus. Hen kommer ta emot ett besked om en avslutad relation på ett rationellt sätt. 

Var öppen och rak i anledningarna till varför du vill göra slut med din Vattuman: 

  • Var tydlig
  • Objektiv
  • Ärlig
  • Kommunikativ

Vattumannnen kommer inte bara acceptera och förstå ditt beslut, men även kunna förändra sig i enlighet med vad som skaver.

Vattumannen kommer vilja förstå ditt beslut

Din Vattuman kommer inte göra sig omöjlig till ditt beslut – det finns ingen antydan till missförstånd alls. Därefter kommer Vattumannen alltid sätta individens fria vilja och önskemål i första hand, nicka förstående till varför du vill avsluta relationen, släppa dig fri och fortsätta leva sitt eget liv som vanligt. Vattumän är våra free spirits, och förhåller sig likadant till andra människor. 

Var befinner sig Venus i just din Vattuman?

Men, en liten disclaimer är på sin plats. 

Det går såklart inte att ge konkreta råd för alla Vattumän, vi är alla olika! Och alla som är Vattumannen i sitt soltecken kommer givetvis ha Venus som styr relationer i något annat tecken än sin Sol. Därför kommer varje Vattuman ha ett annorlunda perspektiv på relationer än via sin Sol i Vattumannen. 

Vill du veta vad just din Vattuman vill ha och uppskattar i relationer, behöver du därför titta på hens Venus i just sitt eget tecken. 

Lär känna en Vattuman på djupet genom att läsa vår stora Vattumannen-guide här!