Mest läst

Söndag 27 augusti – läs dagens horoskop

Söndag 27 augusti – läs dagens horoskop här! - Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Söndag 27 augusti – läs dagens horoskop här!

Väduren (21 mars - 19 april) 

Under denna söndag kan du känna en extra boost av energi. Passa på att göra något med nära och kära, kanske en spontan utflykt eller en långpromenad. Inom arbetslivet kan en ny idé dyka upp, även om det är helg. Ta till vara på detta kreativa ögonblick.

Oxen (20 april - 20 maj) 

Idag kan du känna dig extra uppskattad, speciellt inom din vänkrets. Ge dig själv tid att njuta av de små stunderna i livet. En överraskning från en kollega eller vän kan även dyka upp. Ta emot den med öppet hjärta.

Tvillingarna (21 maj - 21 juni) 

Denna söndag kan du känna ett behov av att reflektera över ditt liv. Kanske är det dags att ta upp en gammal hobby eller fundera på framtida mål. Vänner och familj är särskilt viktiga idag, och en djupare konversation kan uppstå.

Kräftan (22 juni - 22 juli) 

Idag borde du omfamna din inre styrka. Fundera över vilka utmaningar du vill ta dig an nästa vecka. Familjen kommer att vara en stor stöttepelare, och någon nära kan ge dig ett råd som hjälper dig att hantera en stressig situation.

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Söndagen kommer med en känsla av äventyr för dig. Kanske är det dags att planera den där resan du alltid drömt om, eller ta en dagstur till en plats du aldrig besökt tidigare. Var öppen för förändringar, det kan leda till något positivt.

Jungfrun (23 augusti - 22 september) 

Idag kan du känna för att skämma bort dig själv. Kanske genom att njuta av god mat, en spa-dag hemma eller genom att köpa den där saken du önskat dig. Lyssna på din inre röst, den har en förmåga att peka dig i rätt riktning, särskilt idag.

Vågen (23 september - 22 oktober)

Söndagen för med sig en känsla av balans och harmoni i ditt liv. Se detta som en tid för återhämtning. En gammal vän kan höra av sig, vilket leder till spännande framtidsplaner. Var inte rädd för att drömma stort idag.

Skorpionen (23 oktober - 21 november) 

Din intution är extra skarp idag. Kanske känner du att något ligger i luften. Använd denna känslighet till att djupdyka i dina relationer och förstå andra på en ny nivå. Ett kärleksintresse kan visa sig i en oväntad hörna.

Skytten (22 november - 21 december)

Din äventyrliga anda känner för en utflykt, även om det bara är mentalt. Plocka upp en bok, titta på en dokumentär eller planera ditt nästa stora äventyr. Vänner kan ge oväntade insikter som hjälper dig i personlig utveckling.

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Du känner en stark drivkraft att sätta saker i rörelse idag. Detta kan gälla både stora och små projekt. Släpp dina vanliga restriktioner för en stund och låt kreativiteten flöda. En överraskning kan vara på väg i arbetslivet.

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Idag uppmanas du att lyssna mer än att tala. Någon nära kan behöva ditt stöd, och genom att bara vara där och lyssna kan du göra en stor skillnad. Det är också en bra dag att reflektera över dina personliga mål och drömmar.

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Söndagens energi hjälper dig att koppla av och återladda. Finns det en hobby eller aktivitet du försummat på sistone? Idag är en bra dag att dyka in i det igen. Möt de utmaningar som kommer din väg med öppet sinne, och du kommer att överraska dig själv med din förmåga att hantera dem.