Måndag 28 augusti – läs dagens horoskop

Måndag 28 augusti – läs dagens horoskop
Måndag 28 augusti – läs dagens horoskop här! - Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Måndag 28 augusti – läs dagens horoskop här!

Väduren (21 mars - 19 april) 

Måndagen bjuder in dig till nya möjligheter på arbetsfronten. Kanske känner du att det är dags att ta det där steget framåt som du har funderat på? Kärlekens energier svävar omkring, och det kan bli en speciell tid med någon du håller kär. Var dock uppmärksam på dina gränser.

Oxen (20 april - 20 maj) 

Hälsa och välbefinnande står i fokus. Du kanske upptäcker en ny träningsform eller något som får dig att må bra inifrån och ut. Var öppen för nya vänskapliga band och glöm inte att ge lite extra uppmärksamhet åt dem du redan har nära.

Tvillingarna (21 maj - 21 juni)

Idag känner du kanske för att dyka djupt in i en kreativ process eller lära dig något nytt. Kärleken är i luften, men det kan också vara en bra dag att reflektera över dina relationer. Se till att du tar dig tid att verkligen lyssna på vad dina nära och kära har att säga.

Kräftan (22 juni - 22 juli) 

Hemmet kan kännas extra viktigt för dig idag. Kanske är det dags att göra några förändringar eller bara tillbringa tid med dem du älskar. På jobbet kan en oväntad lösning på ett gammalt problem visa sig. Var redo att omfamna förändring.

Lejonet (23 juli - 22 augusti) 

Kommunikation står i centrum. Det kan vara en perfekt dag att uttrycka dina känslor eller idéer. Men kom ihåg att det även är viktigt att lyssna. I kärlekens värld, var modig och ta det där steget du har funderat på.

Jungfrun (23 augusti - 22 september) 

Ekonomi och självvärde kan vara huvudteman idag. Kanske finner du nya sätt att öka ditt välstånd eller börjar värdera dig själv på ett djupare plan. Lita på din intuition när det kommer till relationer, den kommer inte att svika dig.

Vågen (23 september - 22 oktober) 

Idag känns balansen mellan arbete och fritid extra viktig. Kanske upptäcker du nya sätt att organisera din tid eller hitta ro i en hektisk vardag. I ditt kärleksliv kan gamla känslor bubbla upp; omfamna dem och kommunicera öppet med din partner.

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

Inre reflektion kan ta stor plats idag. Meditera, skriv dagbok eller bara ta en promenad för att klarna tankarna. Kanske upptäcker du något nytt om dig själv? På vänskapsfronten, visa uppskattning och var inte rädd för att öppna upp dig.

Skytten (22 november - 21 december) 

Äventyr kallar! Kanske är det dags att planera den där resan du drömt om, eller bara testa en ny aktivitet. I relationer, var ärlig och äkta. Det kan vara en bra dag att fördjupa banden med någon du bryr dig om.

Stenbocken (22 december - 19 januari) 

Arbetet kan ge överraskande resultat idag. Kanske får du erkännande för något du gjort eller nya möjligheter öppnas upp. I ditt personliga liv, tänk på att sätta gränser men även att vara öppen för förändring.

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Du kanske känner en stark dragning till att lära dig något nytt eller utforska en oväntad hobby. Vänner kan bli en källa till inspiration. Kärlekslivet bjuder på möjligheter för djupare förbindelse, våga dyka ner i känslorna.

Fiskarna (19 februari - 20 mars) 

Kreativitet och intuition flödar starkt idag. Lita på dina känslor och följ dem, oavsett om det gäller arbete, konst eller relationer. Hälsan kan också vara i fokus; lyssna på din kropp och ge den vad den behöver.