Mest läst

Lördag 2 september – läs dagens horoskop

Lördag 2 september – läs dagens horoskop här! - Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Lördag 2 september – läs dagens horoskop här!

Väduren (21 mars - 19 april)

Din energi idag är sprudlande och infektiös. Använd denna positiva kraft för att knyta an till gamla vänner eller för att ta tag i arbetsprojekt du skjutit upp. Det finns en chans att en ny möjlighet dyker upp i ditt kärleksliv. Våga öppna ditt hjärta.

Oxen (20 april - 20 maj)

Denna lördag uppmanas du att reflektera över ditt inre välbefinnande. Kanske behöver du ta en stund för dig själv, oavsett om det är genom meditation eller en lugn promenad. Lyssna på ditt hjärtas viskningar, det kan leda dig till djupare insikter.

Tvillingarna (21 maj - 20 juni)

Din kommunikativa förmåga är i fokus idag. Använd den för att klargöra eventuella missförstånd och stärka dina relationer. En oväntad gest från en vän kan lysa upp din dag. Ta tillfället i akt och visa tacksamhet.

Kräftan (21 juni - 22 juli)

Du kan känna en stark längtan efter att skapa något idag. Kanske en hobby du försummat kommer tillbaka i ditt sinne. Ägna tid åt det som fyller ditt hjärta med glädje. Vänner kan erbjuda stöd och inspiration när du minst anar det.

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Idag kan du känna dig extra inspirerad att sätta igång med något nytt. Vare sig det är en ny träningsrutin eller att utforska en okänd talang, är universum på din sida. Kärlekens energier är starka, så var öppen för oväntade överraskningar.

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Lördagen bjuder på en chans till självreflektion. Kanske upptäcker du en inre sanning eller får klarhet i en situation. Låt ditt inre ljus vägleda dig genom eventuella utmaningar. Ta hand om ditt välbefinnande, både fysiskt och mentalt.

Läs merMånadens horoskop för september 2023

Vågen (23 september - 22 oktober)

Vågen, denna dag uppmanar dig att söka balans i ditt liv. Du kan bli överraskad av en gammal vän som återinträder i ditt liv, vilket kan leda till intressanta samtal och nya perspektiv. Arbete och fritid kan behöva en justering – tänk på vad som ger dig mest glädje.

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

Ditt känsloliv är djupt och intensivt idag. Kanske dras du till något mystiskt eller outforskat. Ge dig tid att dyka djupt in i dina tankar, men glöm inte att också dela med dig av dina upptäckter. Någon i din närhet kan uppskatta din visdom.

Skytten (22 november - 21 december)

Äventyr ropar på dig! Denna lördag är perfekt för att börja planera en resa eller ett nytt äventyr, även om det bara är mentalt. En oväntad nyhet kan också komma din väg. Möt den med öppet sinne och se möjligheterna framför hindren.

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Idag handlar det om att bygga och stärka. Vare sig det är relationer, karriärmål eller personliga projekt, så har du kraften och beslutsamheten att göra det. Ta också tid att slappna av och fylla på dina energireserver.

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Nya idéer och inspiration flödar fritt för dig idag. Ditt kreativa jag är i rampljuset, och det är en bra dag att börja med ett nytt projekt eller att lära dig något nytt. Relationer kan blomstra om du delar dina drömmar och tankar.

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Ditt inre landskap kan kännas som en vacker dröm idag. Meditera, dröm stort och låt din intuition vägleda dig. Kanske känner du en dragning till vatten – en sjö, en flod eller havet. Ta tid att koppla av vid vattnet och låt naturen lugna ditt sinne.