Mest läst

Måndag 4 september – läs dagens horoskop

Måndag 4 september – läs dagens horoskop här! - Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Måndag 4 september – läs dagens horoskop här!

Väduren (21 mars - 19 april)

Måndagen presenterar sig som en dag fylld av passion och energi. Om du funderat på att starta ett nytt projekt, är nu rätt tid. Kärlekens fläktar sveper omkring dig; våga ta steget. Hälsomässigt, ta en stund att andas djupt och slappna av.

Oxen (20 april - 20 maj)

I arbetslivet väntar nya möjligheter. Var öppen för förändring, men var också trogen mot dina principer. Ett möte från det förflutna kan ge insikt om dina nuvarande relationer. Lyssna på din kropp, och ägna tid åt återhämtning.

Tvillingarna (21 maj - 21 juni)

Denna måndag fokuserar på din personliga utveckling. Ställ dig själv de stora frågorna och våga utforska svaren. I kärlekslivet, se bortom ytan och djupdyk i känslor. Ta en promenad eller motionera för att hålla energinivåerna uppe.

Kräftan (22 juni - 22 juli)

Förtroende och tillit spelar en stor roll idag. Öppna upp för de runt dig, och du kommer att bli positivt överraskad av responsen. Arbete kräver fokus; ta det steg för steg. Glöm inte att fylla på med näring och vatten för bästa möjliga hälsa.

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Idag känner du av en stark dragningskraft mot kreativa uttryck. Följ ditt hjärta och skapa något vackert. En oväntad vänskap kan blomstra idag. Var fysiskt aktiv för att frigöra eventuell stress.

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Du har en sällsynt förmåga att se detaljerna idag. Använd detta till din fördel, speciellt i arbetsrelaterade projekt. I dina relationer, fundera över vad du verkligen värdesätter. En god natts sömn är viktig för ditt välbefinnande idag.

Vågen (23 september - 22 oktober)

Måndagen lyser upp dina sociala färdigheter. Ta chansen att nätverka eller återuppta en gammal bekantskap. Kärleken kanske finns där du minst anar det. För att hålla balans, var noga med att sätta gränser och ge dig själv återhämtningstid.

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

Din intuitiva förmåga är stark idag. Lita på dina känslor, särskilt när det gäller stora beslut. Det finns en möjlighet att fördjupa en befintlig relation. Hälsomässigt, överväg att utforska meditation eller andra avslappningstekniker.

Skytten (22 november - 21 december)

Äventyr kallar på dig! Måndagen erbjuder chansen till nya upplevelser, både mentalt och fysiskt. I arbetslivet, stå upp för dina åsikter. Drick mycket vatten och överväg att prova en ny träningsform för att hålla dig pigg.

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Din disciplin och arbetsmoral står i centrum idag. Du kan överraska många med din beslutsamhet. I kärlekslivet, visa tacksamhet och uppskattning. Var medveten om ditt kostintag, och se till att du får i dig alla nödvändiga näringsämnen.

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Nyfikenhet driver dig framåt idag. Utforska nya områden av intresse, kanske till och med en ny hobby. Kommunikation med nära och kära kan leda till spännande upptäckter. Se till att få frisk luft och solsken för att fylla på med energi.

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Din empati och medkänsla gör dig till en oumbärlig vän och partner idag. Låt inte andra dra nytta av din godhet; sätt sunda gränser. På arbetsfronten, var kreativ i ditt tänkande. Sätt av tid för avslappning och kanske ett varmt bad för att koppla av.