Mest läst

Måndag 11 september – läs dagens horoskop

Måndag 11 september – läs dagens horoskop här! - Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Måndag 11 september – läs dagens horoskop här!

Väduren (21 mars – 19 april)

Denna måndag kommer med en ny chans att visa vad du går för på arbetsplatsen. Kärlekslivet blomstrar när du vågar öppna upp. Mindre stress kommer när du tar saker i din egen takt. Vänner står redo att stötta, om du bara ber om hjälp.

Oxen (20 april – 20 maj)

Nya relationer kan knytas idag om du bara vågar ta steget. Känn styrkan i dig när utmaningar uppstår. På arbetsplatsen, visa ditt engagemang och du kommer bli uppskattad. Andning och paus i vardagen hjälper mot stress.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Måndagen bjuder på kreativ energi. Använd den för att uttrycka dig eller starta ett nytt projekt. Var tydlig med dina känslor och stärk banden med nära och kära. Hälsa på en gammal vän och känn hur energin återvänder.

Kräftan (21 juni – 22 juli)

Förnyelse står i centrum idag. Du känner en stark dragning till att förbättra och förändra, vare sig det gäller hemmet, relationer eller jobb. Lyssna på din inre röst och agera. Det är dags att ta nästa steg i din personliga utveckling.

Lejonet (23 juli – 22 augusti)

Energier kring arbete och prestation är starka just nu. Ta chansen att verkligen visa vad du kan. Men kom ihåg, balansen mellan arbete och vila är viktig. Tid med familj och nära vänner ger dig den avkoppling du behöver.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Denna måndag känns som en nystart. Om det finns något du har velat påbörja, så är tiden inne nu. Kärlekens energi omsluter dig, så våga öppna upp för nya relationer. Lita på dig själv och dina beslut idag, de leder dig rätt.

Vågen (23 september – 22 oktober)

Måndagen bjuder på reflektion. Stanna upp och tänk igenom dina val; det kan leda till oväntade insikter. I relationer, sträva efter förståelse och empati. Nya vänskapsband kan knytas om du vågar ta initiativet.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Du känner en stark dragning till att dyka djupt in i dina känslor. Embrace it. Din inre styrka lyser starkare än någonsin. På jobbet kan en överraskning vänta, men kom ihåg, all förändring bär på en möjlighet.

Skytten (22 november – 21 december)

Äventyret kallar! Det är dags att bryta vardagsmönstret och pröva något nytt. Kanske en ny hobby? Eller en spontan resa? Lyssna på din intuition; den kommer att leda dig rätt. Vänner uppskattar din energi och entusiasm.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Fokusera på dina mål idag. Steg för steg kommer du närmare dina drömmar. Ta en paus och belöna dig själv för allt hårt arbete. Kärleken blomstrar när du visar upp din sårbarhet.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Du känner en stark behov av samhörighet och gemenskap. Denna måndag är perfekt för att fördjupa relationer eller engagera dig i en grupp eller förening. Kom ihåg, din unika synvinkel är ovärderlig.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Kreativiteten flödar. Använd detta till att skapa, vare sig det är konst, musik eller skrivande. Dina drömmar och intuition är starka nu. Skriv ner dina tankar, de kan visa vägen framåt. Någon nära vill dela något viktigt med dig.