Måndag den 25 september – läs dagens horoskop här

Måndag den 25 september – läs dagens horoskop här! - Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Måndag den 25 september – läs dagens horoskop här!

Väduren (21 mars - 19 april)

Denna måndag känner du dig som den ledare du är. Titta närmare på de relationer du håller kära, det kan finnas gyllene tillfällen att stärka banden. Din energi är på topp idag, använd den klokt.

Oxen (20 april - 20 maj)

Idag finns det utrymme för reflektion. Fråga dig själv vad du verkligen vill i ditt liv och ta små steg mot dessa mål. En överraskande upptäckt inom kärlek eller vänskap kan vänta runt hörnet.

Tvillingarna (21 maj - 20 juni)

Idag ligger fokus på kommunikation. Var inte rädd för att uttrycka dina tankar, men gör det med medkänsla. En gammal vän kan komma tillbaka in i ditt liv idag. Välkomna återföreningar och de minnen de medför.

Kräftan (21 juni - 22 juli)

Ibland tenderar du att ta på dig för mycket. Ta ett steg tillbaka idag och prioritera din hälsa och ditt välbefinnande. En oväntad gest av tacksamhet från någon nära kan lyfta ditt humör. Omfamna ögonblicken av glädje.

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Din kreativa själ lyser extra starkt idag. Ta tillfället i akt att dyka in i ett projekt som har väckt ditt intresse. Kanske är det dags att ta upp en gammal hobby igen? Relationer är också i fokus; var generös med ditt hjärta.

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Ditt öga för detaljer kommer väl till användning denna måndag. Men kom ihåg, ibland kan det vara bra att se den större bilden för att uppskatta småsakerna. Någon i din närhet behöver kanske ditt råd – dela med dig av din visdom och erfarenhet.

Vågen (23 september - 22 oktober)

Ditt sinne är skarpt idag. Fundera över beslut du behöver ta inom närmaste framtiden, men kom ihåg att följa din intuition. Ett spontant möte kan ge dig ny insikt. Dela dina känslor med nära och kära, de kommer uppskatta din ärlighet.

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

En djupare förståelse för ditt inre jag kan uppstå under dagen. Om du känner för att gräva djupare i något, följ den driften. Kärlekslivet bjuder på spännande möten och gamla relationer kan komma tillbaka i ljuset. Ta vara på dessa chanser.

Skytten (22 november - 21 december)

Din äventyrliga sida kallar på dig. Kanske är det dags att planera en resa eller prova något nytt i ditt dagliga liv. Var öppen för förändring, och kom ihåg att lyssna på andras åsikter även om du tror dig veta bäst.

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Ditt arbete och karriär ligger i fokus idag. En oväntad möjlighet kan dyka upp. Tro på dig själv och din förmåga att ta dig an utmaningar. På den personliga fronten, tänk på att spendera tid med de du älskar; det kommer ge dig energi.

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Du har en naturlig känsla för att upptäcka nya saker. Om du stöter på något okänt idag, dyk djupt in i det. Du kan bli överraskad över vad du finner. I dina relationer – var öppen och ärlig! Äkthet kommer att leda till djupare band.

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Du är i harmoni med dina känslor idag. Ta en stund att meditera eller skriva ner dina tankar. Det kan hjälpa dig att klargöra dina mål. Kanske dyker det upp en gammal vän eller bekant idag – det kan vara början på ett nytt kapitel i den relationen.