Torsdag den 28 september – läs dagens horoskop här

Torsdag den 28 september – läs dagens horoskop här! - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Torsdag den 28 september – läs dagens horoskop här!

Väduren (21 mars - 19 april)

Idag kan känslan av samhörighet med dina vänner bli extra tydlig. Din charm och goda humör gör dig till sällskapets mittpunkt. På jobbet finns möjlighet att visa vad du går för genom att ta initiativ till en efterlängtad förändring.

Oxen (20 april - 20 maj)

Ett möte med en gammal vän kan ge perspektiv på viktiga livsfrågor. Den kreativa energin flödar, och du har lätt att hitta lösningar på komplexa problem både hemma och på jobbet.

Tvillingarna (21 maj - 20 juni)

Ord och tankar flödar lätt idag, och du har möjlighet att uttrycka dig klart och tydligt både i personliga relationer och i professionella sammanhang. Din förmåga att lyssna kommer vara din styrka.

Kräftan (21 juni - 22 juli)

Reflektion över det förflutna kan leda till värdefulla insikter. Du hittar komfort i att umgås med nära och kära. På jobbet kan din omtänksamhet mot kollegor skapa en varmare atmosfär.

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Denna dag erbjuder möjlighet att glänsa och visa din kompetens. Du lockas av nya utmaningar och är redo att utforska okända terränger. Din optimism smittar av sig och skapar positiva vibbar omkring dig.

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

En känsla av förnyelse och optimism präglar din dag. Din praktiska approach hjälper dig att ta itu med oavslutade uppgifter. Var öppen för feedback från andra, den kan leda till givande justeringar.

Vågen (23 september - 22 oktober)

Ett möte med en gammal vän kan trigga nostalgiska minnen och få dig att reflektera över din nuvarande livssituation. På arbetsplatsen finns det utrymme för att manifestera dina idéer i praktiska projekt. Kommunikationen med kollegor flödar smidigt och du känner dig uppskattad.

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

En känsla av äventyr kan leda dig till nya, spännande upptäckter idag. Dina relationer stärks genom öppen och ärlig kommunikation. Arbetsrelaterade utmaningar bemöter du med ett klart och strategiskt sinne, vilket imponerar på dem omkring dig.

Skytten (22 november - 21 december)

Idag kan vissa oavslutade affärer från det förflutna komma ikapp dig, men du hanterar det med grace och lärdom. Din kreativitet tar dig långt på arbetsplatsen och du får uppskattning från oväntade håll.

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Denna dag bjuder på många möjligheter att visa din kompetens och pålitlighet, både privat och professionellt. Det sociala umgänget är energigivande och du knyter nya viktiga kontakter som kan vara givande i framtiden.

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Dagen erbjuder tillfällen för reflektion och personlig tillväxt. Du dras till att utforska nya områden och kunskaper. Dina insikter imponerar på dina kollegor och öppnar upp för fruktbara diskussioner.

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Idag finner du tröst och glädje i det enkla och genuina. Kärleksrelationer djupnar och du upplever en stark känsla av samhörighet. På arbetsplatsen är din förmåga att empatiskt lyssna och förstå andra en stor tillgång.