Måndag den 2 oktober – läs dagens horoskop här

Måndag den 2 oktober – läs dagens horoskop här! - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Måndag den 2 oktober – läs dagens horoskop här!

Väduren (21 mars - 19 april)

Nya möjligheter i arbetslivet glimmar vid horisonten. Tålamod och dialog kommer att vara nycklarna till framgång. En överraskande vänskap kan blossa upp och ge dig en annan synvinkel på livet. Rådet för dagen är att hålla ögonen öppna och vara redo att omfamna förändring.

Oxen (20 april - 20 maj)

Måndagen börjar med några utmaningar men de kommer snabbt att övergå till lärdomar. I kärlekens värld, öppna upp för djupare samtal. Det kan också vara en bra dag att fundera över dina hälsorutiner och kanske införa en ny träningsrutin.

Tvillingarna (21 maj - 20 juni)

Du kanske stöter på någon som får dig att skratta och tänka om. Arbetsmässigt kan nya dörrar öppnas om du vågar visa upp din kreativitet. Var inte rädd för att ta plats och dela med dig av dina idéer.

Kräftan (21 juni - 22 juli)

Känn ingen press på att fatta stora beslut just nu, ta den tid du behöver. Vänskapsband stärks genom genuina samtal. Det är en god dag att uttrycka uppskattning till de du bryr dig om.

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Försök att bryta ut ur den dagliga rutinen och prova något nytt. Detta kan leda till oväntade men positiva resultat. En flirtig konversation kan ge upphov till roliga ögonblick och kanske något mer.

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Måndagen bär med sig en chans till återanslutning med en gammal vän eller kollega. På arbetsplatsen, ta initiativet till ett projekt som du brinner för. Du har mycket att vinna genom att ta en ledande roll.

Vågen (23 september - 22 oktober)

Din charm och utstrålning är på topp, vilket kan göra måndagen särskilt gynnsam när det gäller relationer. Tänk på att balansera arbete och fritid för att undvika stress och skapa utrymme för spontana, glädjefyllda stunder.

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

En djupare förståelse i en personlig relation kan uppnås genom öppen kommunikation. Arbetsmässigt kan du möta en utmaning som kräver att du tänker utanför boxen. Din förmåga att anpassa dig kommer att vara en stark tillgång.

Skytten (22 november - 21 december)

En överraskande kontakt kan komma med spännande nyheter eller möjligheter. Var inte rädd för att följa dina drömmar, även om det känns skrämmande. En liten förändring i din rutin kan föra med sig frisk energi.

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Du kanske känner ett ökat behov av struktur och planering. Ta tid till att organisera din vecka, det kommer att betala sig i längden. I relationer, visa uppskattning och tacksamhet, det kommer att stärka banden mellan dig och dina nära.

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

En innovativ idé kan spira inom dig, följ din intuition och se var den leder dig. Samtidigt, var öppen för feedback från andra, det kan vara ovärderligt. Möt utmaningar med ett öppet sinne och optimism.

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Kreativitet och inspiration flödar genom dig på måndagen, utnyttja detta i ditt arbete och personliga projekt. Relationer blomstrar genom ömsesidig förståelse och tålamod. Var inte rädd för att dela dina djupaste känslor och tankar.