Måndag 20 november – läs dagens horoskop här

Måndag 20 november – läs dagens horoskop här. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Måndag 20 november – läs dagens horoskop här!

Väduren (21 mars - 19 april) 

Energin flödar idag. Ta chansen att påbörja något du länge drömt om. Det kan vara allt från en ny hobby till ett projekt på jobbet. Kom ihåg att dela dina tankar med en vän, deras insikter kan vara guldvärda.

Oxen (20 april - 20 maj) 

Din förmåga att njuta av livet kommer väl till pass idag. En middag med nära och kära eller en lugn stund för dig själv kan vara precis vad du behöver. Glöm inte att smittas av glädjen i de små sakerna.

Tvillingarna (21 maj - 20 juni) 

Idag är en perfekt dag för kommunikation. Ett samtal du har skjutit på kan visa sig vara mer givande än du trott. Öppenhet och ärlighet är viktiga. Varför inte testa en ny bok eller podcast ikväll?

Kräftan (21 juni - 22 juli) 

Idag är en dag för reflektion. Ta en stund för dig själv och fundera över dina senaste framsteg. Du kanske upptäcker att du är närmare dina mål än vad du tror. Ett lugnt yoga-pass kan hjälpa dig att hitta balansen.

Lejonet (23 juli - 22 augusti) 

För dig handlar dagen om att sprida din energi och entusiasm. Ditt leende kan göra underverk, så dela det gärna med de du möter. En improviserad utflykt kan också ge dagen det där lilla extra.

Jungfrun (23 augusti - 22 september) 

Idag kan du känna ett starkt driv att organisera och planera. Det är en perfekt dag för att strukturera upp din vecka eller rensa ut gamla saker. Glöm inte att belöna dig själv efteråt, kanske med en trevlig filmkväll.

Vågen (23 september - 22 oktober) 

Idag kan du uppleva en harmonisk känsla i dina relationer. Det är en utmärkt tid att lösa eventuella missförstånd eller bara njuta av goda samtal med vänner. En lätt promenad i naturen kan ge dig nytt perspektiv.

Skorpionen (23 oktober - 21 november) 

Ditt fokus ligger på inre tillväxt idag. En meditation eller djupgående samtal kan ge insikter som hjälper dig framåt. Var inte rädd för att utforska nya sidor av dig själv. Din inre styrka är din bästa guide.

Skytten (22 november - 21 december) 

Dagens äventyr väntar på dig. Var spontan och testa något nytt, det kan vara allt från en ny maträtt till en hobby. Ditt öppna sinne och din nyfikenhet kommer leda dig till spännande upplevelser.

Stenbocken (22 december - 19 januari) 

Idag kan du känna en ökad känsla av ansvar och ambition. Det är en bra tid att sätta upp nya mål eller jobba vidare på pågående projekt. En kvällspromenad kan hjälpa dig att koppla av och samla tankarna.

Vattumannen (20 januari - 18 februari) 

Din kreativa sida blomstrar idag. Använd detta tillfälle för att uttrycka dig, vare sig det är genom konst, musik eller skrivande. Att dela dina skapelser med andra kan vara extra givande just nu.

Fiskarna (19 februari - 20 mars) 

Idag handlar om inre frid och själslig tillfredsställelse. Att ta tid för reflektion och andlighet kan ge dig klarhet. Ett bad eller en avkopplande stund med en bok kan vara precis vad du behöver för att återhämta dig.

Är du förälder?

Ta reda på hur din framtid med din familj och dina barn ser ut med Familjelivhoroskop för föräldrar

Här hittar du dagens horoskop för föräldrarveckans horoskop för föräldrar och månadens horoskop för föräldrar!