Söndag 3 december – läs dagens horoskop här

Söndag 3 december – läs dagens horoskop här. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest

Väduren (21 mars - 19 april)

Din pionjärs-anda är extra stark idag. Det är dags att bryta ny mark, vare sig det gäller att börja på en ny hobby, lära dig något nytt, eller att ta första steget mot en länge drömd förändring. Din drivkraft och uthållighet kommer att bära frukt.

Oxen (20 april - 20 maj)

Du kommer att finna styrka i lugn och eftertanke idag. Ta dig tid att uppskatta de små sakerna i livet, och dela dessa ögonblick med dina närmaste. Denna dag handlar om att hitta glädje i det enkla och nära.

Tvillingarna (21 maj - 20 juni)

Din kommunikativa förmåga lyser starkt idag. Det är en bra dag för meningsfulla samtal, vare sig det är med en gammal vän eller en ny bekantskap. Din förmåga att lyssna och dela tankar kommer att föra dig närmare andra.

Kräftan (21 juni - 22 juli)

Din intuitiva förmåga är i fokus idag. Lita på din magkänsla när det gäller beslut om nästa steg i ditt liv. Det är också en bra dag för att omge dig med familj och nära vänner, deras stöd och kärlek är viktigt för dig.

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Din kreativa energi är på topp idag. Ta dig tid att utforska ett kreativt projekt eller en passion. Det kan vara något konstnärligt, en ny idé på jobbet, eller att prova något du aldrig gjort förut. Ditt mod att uttrycka dig kommer att inspirera andra.

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Denna dag handlar om att hitta harmoni i ditt dagliga liv. Organisera ditt utrymme eller schemalägg tid för avkoppling. Ditt sinne för detaljer och förmåga att skapa ordning kommer att leda till en känsla av lugn och klarhet.

Vågen (23 september - 22 oktober)

Idag kretsar ditt fokus kring att skapa skönhet och harmoni i din omgivning. Engagera dig i estetiska projekt eller dekorera ditt hem. Din känsla för estetik och rättvisa ger dig möjlighet att skapa en miljö som återspeglar din inre balans.

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

Du har en förmåga att se bortom det uppenbara. Använd denna skärpa för att utforska djupare lager i dina relationer eller projekt. Ditt intresse för det mystiska och okända kan leda dig till fascinerande upptäckter, både externt och inom dig själv.

Skytten (22 november - 21 december)

Din frihetslängtan är stark idag. Det är en utmärkt tid för att utforska nya kulturer, idéer eller filosofier. Läs en bok, titta på en dokumentär, eller planera en framtida resa. Din naturliga nyfikenhet kommer att vara din guide.

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Din förmåga att se det stora perspektivet är särskilt framträdande idag. Det är dags att sätta upp nya mål eller göra en handlingsplan för dina ambitioner. Din praktiska inställning och hårda arbete kommer att leda dig mot framgång.

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Dagens fokus ligger på innovation och att tänka annorlunda. Var inte rädd för att utmana status quo, oavsett om det gäller ditt personliga liv eller arbetsliv. Din förmåga att se saker ur ett unikt perspektiv kommer att väcka uppmärksamhet och beundran.

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Du navigerar i dina drömmar och känslor med större klarhet idag. Det är en bra dag för konstnärligt uttryck eller för att fördjupa din förståelse för dina egna och andras känslor. Din empati och intuition är starka verktyg som guidar dig.