Onsdag 17 April - dagens horoskop för Oxen

Oxen
Oxen
Dela på Pinterest
Oxen är ett jordtecken och dess period sträcker sig från den 20 april till den 20 maj. Personer födda under detta stjärntecken anses vara pålitliga, tålmodiga och praktiska. De är kända för sin stabilitet och sitt lugn, men kan också vara envisa och ibland lite materialistiska. Oxen är ofta jordnära och njuter av livets enkla nöjen.

Privatliv

Dagens måne i Lejonet i trigon till Venus i Väduren återuppväcker värme i relationer. Tänd gnistan igen genom att delta i roliga aktiviteter tillsammans. Håll inte tillbaka; att vara öppen och spontan kommer att förbättra er relation avsevärt. Det är en dag för att återupptäcka glädjen och kärleken ni delar, och göra varje stund tillsammans betydelsefull.

Yrkesliv

Den nuvarande månfaser markerar kulmen på dina ansträngningar. Nu är det dags att avsluta projekt och njuta av frukterna av ditt arbete. Denna period markerar slutet på en betydande cykel, och uppmanar dig att lösa eventuella utestående uppgifter. Ditt hårda arbete under de senaste månaderna kommer att löna sig, och ge dig välförtjänt erkännande och belöning.

Hälsa

Att lyssna på din inre röst är avgörande nu. Om du har funderat på att införa hälsosammare vanor, som att inkludera yoga i din rutin, agera på dessa instinkter. Samarbeta med en vän för ansvarstagande och gör dessa wellness-aktiviteter icke-förhandlingsbara. Detta åtagande för din hälsa kommer att stärka din beslutsamhet och förbättra ditt välbefinnande.

Känsloliv

Dagens astrologiska konfiguration uppmuntrar dig att koppla upp dig med dina känslor. Att tillåta dig själv att uttrycka känslor öppet kommer att leda till en känsla av befrielse och klarhet. Det är en bra dag att utforska vad som verkligen rör dig och att dela dessa känslor med någon nära.

Resa

Även om resor kanske inte är ditt huvudfokus, så gynnas korta resor för nöje eller personlig utveckling. En dagsutflykt, särskilt en som inkluderar ett besök på en plats med konstnärlig eller kreativ betydelse, kan ge en uppfriskande förändring av tempot.

Tur

Tur idag är nära kopplad till personligt uttryck och att följa ditt hjärta. Aktiviteter som låter dig uttrycka din kreativitet eller ägna dig åt dina hobbyer kan leda till oväntade och lyckosamma upptäckter.

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.