Tisdag 11 Juni - dagens horoskop för Oxen

Oxen
Oxen
Dela på Pinterest
Oxen är ett jordtecken och dess period sträcker sig från 20 april till 20 maj. Personer födda under detta stjärntecken anses vara pålitliga, tålmodiga och praktiska. De är kända för sin stabilitet och sitt lugn, men kan också vara envisa och ibland lite materialistiska. Oxen är ofta jordnära och njuter av livets goda ting, som mat, dryck och bekvämlighet.

Privatliv

Dagens övergång med månen i Lejonet i kvadratur med Uranus i Oxen tyder på en överraskande och möjligtvis störande dag i ditt personliga liv. Det finns ingen mening med att dölja dina känslor för en specifik person. Den nuvarande energin antyder att de är fast beslutna att prata med dig, de känner att ni båda skulle komma överens mycket bra. Var modig och prova. Du har inget att förlora just nu.

Yrkesliv

Tag initiativet idag, Oxe. Med månen i kvadratur med Uranus kan oväntade förändringar inträffa, men låt inte det stoppa dig. Vänta inte på att andra ska ge dig klartecken. Ta kontroll över situationen själv. Det finns ingen anledning att vänta längre bara för att andra slöar. Använd detta tillfälle för att komma framåt.

Hälsa

Du vill förmodligen att saker ska hända snabbare än de gör, särskilt när det gäller vanor som att äta på språng och inte planera i förväg. Tänk på hur du vill se ut och den förberedelse som det innebär. Lägg lite tid på att fundera över vad du behöver till måltiderna. Den första nya vanan att utveckla bör vara att planera din mat i förväg.

Känsloliv

Dagens Måne-Uranus kvadratur kan få dig att känna dig rastlös och impulsiv. Det är viktigt att förbli jordnära och inte låta oväntade händelser rubba dig. Försök att förbli lugn och hitta sätt att hantera eventuell ångest eller stress som uppstår. Fokusera på din andning och ta saker ett steg i taget.

Resa

Dagens övergång tyder på att reseplaner kan stöta på plötsliga förändringar eller störningar. Var beredd på det oväntade och försök att vara flexibel. Om möjligt, ha en reservplan. Lokala resor kan vara mer fördelaktiga än långdistansresor. Var uppmärksam och anpassa dig efter behov.

Tur

Med månen i kvadratur med Uranus kan turen vara oförutsägbar idag. Du kan uppleva plötsliga utbrott av god tur eller oväntade utmaningar. Var öppen för möjligheter och lita på dina instinkter. Ibland kan det som verkar vara ett bakslag förvandlas till en möjlighet. Var redo att ta vara på oväntade chanser.

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.