April - månadens horoskop för Fiskarna

Fiskarna
Fiskarna
Dela på Pinterest
Fiskarna är det sista stjärntecknet i zodiaken och sträcker sig från den 19 februari till den 20 mars. I månaden april är det fiskarna som står i fokus, och de beskrivs ofta som känsliga, intuitiva och drömska individer. De är kända för sin empati och medkänsla gentemot andra, och deras kreativa och konstnärliga sida blomstrar under denna tid på året.

Fiskarna, april är månaden då du kanske ställs inför hur du tjänar dina pengar så att du kan säkerställa din försörjning. Nyckeln är att planera för lång sikt. Att nå detta mål kräver självkontroll och engagemang för hårt arbete. Sök inom dina lokala samhällen efter oväntade möjligheter och ovärderliga stödsystem som kan hjälpa dig på denna omvandlande resa mot större stabilitet och tillfredsställelse i ditt liv.

I slutändan är du den enda personen som bestämmer när nog är nog. Du är den enda som vet var gränserna för din generositet och förmåga ligger, och du är den enda som verkligen kan säga när du har misslyckats eller klantat till det. Denna månads möte mellan två planeter i Fiskarna, som sker den 10 april, drivs av den stora påverkan från en stor händelse i Väduren.

Det kommer förändringar i din ekonomiska situation, kanske, och hur du tjänar pengar. Det finns, under allt, en drivkraft att bli mer självständig. Men ibland är de viktigaste besluten vi fattar inte val vi frivilligt går in i, utan de vi ger efter för när vi inte har några andra alternativ.

Om du känner att du når dina gränser, eller till och med kraschar och brinner mot en vägg, titta på vad din bensinmätare säger. Kör du på tomgång? Får du i dig tillräckligt med mat? Häller du i någon annans kopp medan din är tom? Hela månaden går en planet bakåt i ditt andra hus för resurser och du går tillbaka över dina balansräkningar och tar lager.

Den 8 april presenterar solhändelsen i samma del av ditt diagram dig med val eller möjligheter att öka ditt kassaflöde, spara dina resurser för att ta hand om dig själv eller samla fler verktyg att lägga i din resväska. Du behöver packa väl för att komma dit du ska. Vad tar du med dig på denna faktaletande resa?

Det skulle inte vara helt överraskande om en del av detta innebär en stor idé du har haft på gång eller en lysande idé för ett nytt erbjudande eller undervisning du kan tjäna pengar på. När vi bygger upp mot mötet mellan två planeter den 20:e, blir ditt mentala utflöde allt mer inspirerat ju mer du matar dig själv med spännande samtal och interaktion med din lokala miljö. I Kafkas ord, "Du behöver inte lämna ditt rum.

Förbli sittande vid ditt bord och lyssna. Lyssna inte ens, vänta bara, var tyst, stilla och ensam. Världen kommer att fritt erbjuda sig själv till dig för att avmaskas, den har inget val, den kommer att rulla i extas vid dina fötter."

Du bör försöka hitta en balans i ditt personliga och arbetsliv. Balansering kommer att hjälpa dig att växa. Balansera din framgång med misslyckande, glädje med sorg, och inre energi med yttre energi för att uppnå framgång i livet. Du behöver förbli lugn och omge dig själv med positivitet. Du kan stöta på några hälsoproblem i den nya månaden.

Du känner dig ung, vacker och glad! Du känner att allt kan vara möjligt och, vet du vad, jag tror du har rätt! Tio av bägare sätter vänskap och romantik högst upp på listan. Det här är en

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.