Maj - månadens horoskop för Fiskarna

Fiskarna
Fiskarna
Dela på Pinterest
Fiskarna är ett stjärntecken som befinner sig mellan datumen 19 februari och 20 mars. I månaden maj är det fiskarna som står i fokus i horoskopet. Fiskarna är kända för sin kreativitet, intuition och medkänsla. De är ofta drömmare och har en stark koppling till konst och musik. Fiskarna är också mycket empatiska och hjälpsamma mot andra människor.

Fiskarna, april är månaden då du kanske ställs inför hur du tjänar dina pengar så att du kan säkerställa din försörjning. Nyckeln är att planera för lång sikt. Att nå detta mål kräver självkontroll och engagemang för hårt arbete. Sök inom dina lokala samhällen för oväntade möjligheter och ovärderliga stödsystem som kan hjälpa dig på denna omvandlande resa mot större stabilitet och tillfredsställelse i ditt liv.

I slutändan är du den enda personen som bestämmer när nog är nog. Du är den enda som vet var gränserna för din generositet och förmåga ligger, och du är den enda som verkligen kan säga när du har misslyckats eller klantat till det. Denna månads möte mellan två planeter i Fiskarna, som sker den 10 april, drivs av den stora inverkan från en stor händelse i Väduren.

Det kommer förändringar i din ekonomiska situation, kanske, och i hur du tjänar pengar. Under allt finns en drivkraft att bli mer självständig. Men ibland är de viktigaste besluten vi fattar inte val vi frivilligt går in i, utan de vi ger efter för när vi inte har några andra alternativ.

Om du känner att du når dina gränser, eller till och med kraschar och brinner mot en vägg, titta på vad din bensinmätare säger. Kör du på tomgång? Får du tillräckligt att äta? Häller du i någon annans kopp medan din är tom? Hela månaden går en planet bakåt i ditt andra hus för resurser och du går tillbaka över dina balansräkningar och tar lager.

Den 8 april presenterar solhändelsen i samma del av ditt diagram dig med val eller möjligheter att öka ditt kassaflöde, spara dina resurser för att ta hand om dig själv eller samla fler verktyg att lägga i din resväska. Du behöver packa väl för att komma dit du ska. Vad tar du med dig på denna faktaletande resa?

Det skulle inte vara helt överraskande om en del av detta innefattar en stor idé du har kläckt eller en lysande idé för ett nytt erbjudande eller undervisning du kan tjäna pengar på. När vi bygger upp mot mötet mellan två planeter den 20:e, blir ditt mentala utflöde alltmer inspirerat ju mer du matar dig själv med spännande samtal och interaktion med din lokala miljö. I Kafkas ord, "Du behöver inte lämna ditt rum.

Förbli sittande vid ditt bord och lyssna. Lyssna inte ens, vänta bara, var tyst, stilla och ensam. Världen kommer fritt att erbjuda sig själv till dig för att avmaskas, den har inget val, den kommer att rulla i extas vid dina fötter."

Du bör försöka hitta en balans i ditt personliga och arbetsliv. Balansering kommer att hjälpa dig att växa. Balansera din framgång med misslyckande, glädje med sorg, och inre energi med yttre energi för att uppnå framgång i livet. Du behöver förbli lugn och omge dig med positivitet. Du kan stöta på några hälsoproblem i den nya månaden.

Du känner dig ung, vacker och glad! Du känner att allt kan vara möjligt och, vet du vad, jag tror att du har rätt! Tio av bägare sätter vänskap och romantik högst upp på listan. Detta är en månad där du kan bli

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.