Oktober - månadens horoskop för Fiskarna

Fiskarna
Fiskarna
Dela på Pinterest
Fiskarna är det tolfte stjärntecknet i zodiaken och de som är födda mellan 19 februari och 20 mars tillhör detta tecken. I månaden oktober är fiskarna känsliga och intuitiva, och de kan uppleva en stark koppling till sina känslor och andras energier. De är ofta drömmande och fantasifulla, och har en stark empati för andra människor.

Hej där, Fiskarna! Det finns inget värre än att känna sig fast i en tråkig rutin, men den här månaden, gör dig redo att bryta dig loss från de kedjor som har tyngt ner dig. En ny våg av inspiration kommer att nå dig under månförmörkelsen i ditt tecken den 17 september. Ta vara på den drivkraft som denna tid ger dig.

Det är inte bara årstiderna som förändras, utan även du. Och det vore bra om du påminner dig själv om det. Ingenting förblir detsamma för evigt, inklusive du, kära Fiskar. Glöm bara inte det.

Uranus, zodiakens excentriska vildhjärta, går retrograd i ditt 3:e hus. Detta uppmanar dig att tänka om din kommunikationsstil. Detta sker samma dag som Pluto, förvandlingsplaneten, flyttar in i den del av ditt horoskop som styr vänskap. Detta inleder månadens tema om förändring inom dina sociala kretsar. En nymåne i Jungfrun kan föra in en ny romantisk partner i ditt liv, och Mars kan hjälpa dig att be om vad du vill ha i sängen. Den kloka asteroiden Pallas ger mer klarhet i en vänskap. Men undvik stora samtal eller första dejter mitt i månaden runt förmörkelsen i ditt tecken. Detta kan skapa drama. När du går in i Vågens säsong kommer det att finnas gott om tillfällen att prata om förändringarna i dina relationer.

Välkommen till september, Fiskar! Denna månad medför nya början i relationer, plus möjlig oro mitt i månaden på grund av en förmörkelse i ditt tecken. I augusti kämpade du för din balans mellan arbete och fritid och klarade dig igenom ännu en Merkurius retrograd.

Din månatliga affirmation är: "Jag är tillräcklig precis som jag är."

Jungfruns säsong får dig att fokusera på dina partnerskap denna månad. Så det är logiskt att ditt Fiskarnas horoskop är fullt av romantiska möjligheter. Nymånen den 2 september är den perfekta tiden att börja tänka på engagemang. Det kan innebära att ta saker till nästa nivå med din nuvarande partner eller att göra det officiellt med en förälskelse.

Ett par dagar senare träffar den passionerade planeten Mars ditt sex- och dejtingsektor, vilket ökar passionen. Du kan också kanalisera denna energiburst till ett kreativt projekt. Men vad du än gör, låt inte denna inspiration gå till spillo - särskilt mitt i månaden, när din lyckobringande traditionella härskare Jupiter blåser en kyss till den konstnärliga Venus. Romantiken flödar, och det gör även dina konstnärliga visioner.

Gör dig redo, för månförmörkelsen i ditt tecken den 17 september inleder ett stort nytt kapitel i ditt liv. Det är dags att släppa gamla skal. Ta av dig de rosafärgade glasögonen och hitta magin i det som faktiskt är precis framför dig. Denna verklighetskontroll lägger grunden för höstjämndagen, och dessa mysiga vibbar är perfekta för lite djup själssökning.

Det är dags att kolla in vad som händer under ytan på ditt hjärta och dina relationer. I slutet av månaden vibbar den allvarliga Saturnus i ditt tecken med den drivna Mars. Detta ger dig massor av energi när det gäller att jaga passionprojekt eller ta ledningen med en älskare som du vill behålla på lång

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats