April - månadens horoskop för Jungfrun

Jungfrun
Jungfrun
Dela på Pinterest
Jungfrun är stjärntecknet som är född mellan den 23 augusti och 22 september. I månaden april fokuserar jungfrun på att vara praktisk, analytisk och ordningsam. De strävar efter perfektion och är noggranna i allt de gör. Jungfrun är också känd för sin ödmjukhet och sitt hjälpsamma sätt, vilket gör dem till pålitliga vänner och kollegor.

Jungfrun, varje avslut leder till något nytt, och dessa avslut öppnar dörrar till möjligheter du aldrig kunnat föreställa dig. Men att undvika avslut kan hindra dig från att hitta nya alternativ. Kom ur din egen väg. Ja, det kan vara obekvämt, men det är en nödvändig del av tillväxten som kommer att stödja dig under lång tid. Se hur dina relationer visar dig sidor av dig själv som är svåra att möta. Var snäll mot dig själv när du läker.

April kan vara en stor månad för att skapa utrymme i ditt liv för att resa, lära och bo i andra länder. Men detta är en 'när en dörr stängs, öppnas en annan' situation. Du kan ha viktiga relationer och arbetspartnerskap som tar slut denna månad, eller åtminstone når vägens slut. Detaljerna i denna förändring kan ta upp mycket av ditt fokus.

Men det finns en ljus sida, särskilt om slutet på detta gemensamma projekt innebär slutet på det som hindrade dig från ett stort äventyr.

Från den 1 till 25 april kommer du att hantera gemensamma pengar, omorganisera skulder eller göra pappersarbete för att ändra dina skatter (kom ihåg att dubbelkolla allt). Runt den 8:e går du troligen igenom en tuff och viktig förändring, och du kanske inte kan återgå till hur saker var. Erkänn när något inte fungerar, och hedra det du hade genom att låta det förändras.

Det stora ögonblicket är runt den 20 april, då du kan ha verkliga chanser till kraftfulla upplevelser som involverar resor, lärande eller andlighet. Men missa inte de stora förändringarna inom dig också. Att frigöra din själ är det som spelar roll, och din förändrade syn kommer att ge belöningar.

Denna månad kommer att vara svår, men du kommer att klara det. Du kanske måste jonglera med extra arbete. Du kan få ett affärserbjudande.

Lägg märke till nymånen och fullmånen. Anpassa dina planer till dessa datum. Börja vid nymånen, justera sedan vid fullmånen baserat på resultaten och hur du känner.

Fyra och Kung av Stavar betyder framsteg och befordran i dina studier, jobb eller hem. Var modig och hoppfull. Tänk positivt. Sikta högt på jobbet, tänk stort, ta på dig uppgifter och visa ledarskap. Du står på randen till ett stort språng som kommer att förbereda dig för nästa kapitel.

Du har mycket i tankarna, Jungfrun, men du är inte redo att prata. Med din planet i baklänges, föredrar du att vara tyst än att riskera misstag. Du känner att förändringen driver dig dit du är menad att vara. Du respekterar det, men det gör inte denna tid bättre. Men du är Jungfrun - nya rutiner och vanor kan lösa allt. Du förbereder dig för vad som komma skall.

Förmörkelsen kommer att visa hur du döljer dina känslor och entusiasm, som att bli för upphetsad kommer att göra att något går fel. Jungfrun, du vet att det inte är rätt. Låt dig själv tro att bra saker kan hända.

När solen skiftar, kommer du att vilja tro mer på dig själv. Gör detta till en månad av att känna sig stark och vara ditt bästa jag. Blanda upp saker lite; nya perspektiv kan vara obekväma men så hjälpsamma.

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.