April - månadens horoskop för Kräftan

Kräftan
Kräftan
Dela på Pinterest
Kräftan är ett av stjärntecknen och dess period sträcker sig mellan 21 juni och 22 juli. I månaden april är det Kräftans tid att skina i horoskopet, och de som är födda under detta tecken sägs vara känsliga, lojala och omtänksamma individer.

Kräftan, denna månad befinner du dig vid en viktig punkt i ditt liv, särskilt när det gäller din karriär. Du kommer att behöva göra några stora val. Dina vänner och ditt nätverk kommer att vara till stor hjälp - lyssna på dem. Följ inte bara strikta regler eller övertygelser. Istället, lita på din magkänsla. Märk hur du känner i din kropp när du är självsäker jämfört med när du är stressad över att inte kunna bestämma dig.

Ditt arbetsliv kommer att förändras mycket denna månad, börjar runt den 8 april. Men det är inte bara positiva saker som utmärkelser och beröm. Du kommer att behöva hantera några stora frågor om vad som är viktigast för dig. Du kanske når en punkt där du inte kommer att kompromissa med dina värderingar. För att kliva upp, kommer du att behöva ta på dig mer ansvar på jobbet eller i ditt nätverk. Det är bara en del av att nå punkten där du är trött på hur saker och ting är.

I april kan du också stöta på några utmaningar, både verkliga och problem med dina övertygelser. Runt den 10:e kan vissa långdistansplaner bli förstörda, skolarbetet kan stöta på problem, eller du kan känna dig andligt frånkopplad. Att ta den där befordranen kan innebära att du ger upp flexibiliteten att resa eller jobba hemifrån. Tvivel om din andliga väg eller utbildning kommer att utmana dig att vara modigare.

Du kanske känner dig fast, men förhoppningsvis låter detta dig visa hur stark du är.

Den goda nyheten är att när du klättrar uppåt, gynnas alla. Runt den 20:e når du en höjdpunkt med grupplaner och inspirerade idéer du har arbetat med i månader. Den stora idén du har cirkulerat runt kommer att slå dig som en blixt från klar himmel. Njut av den delade framgången, eftersom ditt hårda arbete lönar sig.

Se upp för ekonomiska problem eller att förlora värdesaker denna månad. Ta hand om din hälsa också, eftersom du kan bli sjuk. Räkna inte med mycket stöd - inte många människor kommer att vilja hjälpa. Håll dina känslor i schack. Saker och ting kommer att förbättras i slutet av april.

Sanning och rättvisa är stora teman för dig denna månad, Kräftan. Du kommer att komma till hjärtat av något, se det klart istället för hur du önskar att det var. Detta kommer att vara en stor insikt, även om det är en besvikelse du redan visste om men inte ville erkänna. Det finns mycket lättnad i att bara vara ärlig, så acceptera vad som är verkligt. Säg det högt. Se saker och människor för vad de är. Sanningen är ute nu. Inget mer låtsas - det blev tröttsamt.

Denna ärlighet är rätt sak att göra och du kommer att bli riktigt stöttad och belönad för det. Världen kommer att förändras baserat på ditt perspektiv. Nya vägar kommer att öppnas. Börja med sanningen och resten kommer att följa.

Du är i rampljuset denna månad, Kräftan - alla tittar på dig. Tidpunkten är irriterande eftersom du inte känner dig på topp. Var extra försiktig med detaljer på jobbet. Gå långsamt och var en bra förebild.

Varför all uppmärksamhet? Det finns en chans att klättra uppåt. Folk tittar för

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.