September - månadens horoskop för Kräftan

Kräftan
Kräftan
Dela på Pinterest
I september är det kräftans tid att lysa upp stjärnhimlen. De som är födda mellan 21 juni och 22 juli och har stjärntecknet kräftan är kända för sin känslighet, omtänksamhet och intuition. Under denna månad kan kräftan förvänta sig att deras emotionella sida kommer att vara extra stark och att de kommer att vara extra uppmärksamma på andras behov. Det är en tid för att vårda relationer och skapa en trygg och harmonisk atmosfär omkring sig.

Kräftan, din största styrka är att lyssna på andra och hjälpa dem runt omkring dig. Det finns goda chanser att klättra uppåt i ditt jobb eller företag denna månad. Du kan träffa någon som är kärleksfull och romantisk. Se till att motionera varje dag för att hålla dig frisk.

Din lyckligaste dag denna månad är söndagen den 4 augusti. Temat för denna lyckliga dag är att starta ett nytt kapitel fyllt av överflöd. Pengar verkar ha varit i dina tankar på sistone, Kräftan. När du arbetar med att bygga ett nytt liv, kanske du inte har känt dig särskilt hoppfull om att hitta den framgång du vill ha. Men allt händer i cykler, och varje ögonblick hittills har förberett dig för denna nya början.

Du måste komma ihåg att även om en oväntad pengavinst är fantastisk, är det att kunna tjäna dina egna pengar som en del av din jobbframgång som du verkligen vill ha. Denna månad kanske du tänker på en tidigare jobbmöjlighet eller dröm. Istället för att ignorera den eller tänka på hur mycket arbete det skulle ta att förverkliga den - var uppmärksam på vart den pekar dig. Detta kommer att vara särskilt sant med nymånen i Lejonet på söndagen den 4 augusti, då du leds in i en ny och mycket överflödig tid i ditt liv.

Din månatliga affirmation är: 'Jag väljer möjligheter som ger mig tillbaka snarare än dränerar mig.'

Kräftan, ditt horoskop för augusti 2024 visar att Merkurius retrograd kommer in med sin vanliga mentala förvirring denna månad. Pengafrågor är ett stort fokus under nymånen den 4 augusti, så börja med en budget eller leta efter ett nytt sätt att tjäna pengar. Men Merkurius retrograd börjar i din kommunikationssektor samma kväll, så om du behöver ha ett viktigt samtal de närmaste veckorna, gör det försiktigt och försök att inte ta missförstånd för personligt.

I mitten av månaden rör sig Merkurius bakåt in i pengadelen av ditt diagram. Så dubbelkolla dina beräkningar och var försiktig med att göra några stora impulsköp, eftersom problem är troliga. Fullmånen den 19 augusti framkallar några djupare känslor ur gömstället.

Att hantera dessa känslor är inte lätt, men du måste om du vill gå framåt. Du kommer att känna dig lite mer social och mentalt klar när Jungfruns säsong börjar den 22 augusti - särskilt när Merkurius retrograd slutar några dagar senare. Använd den sista delen av augusti för att komma ikapp med meddelanden och nå ut till vänner för att göra några planer för sommarens slut.

Kräftan, detta kommer att vara en månad av vinst för dig. Oavsett om det är mer pengar, mer saker, eller något annat, kommer denna vinst att stärka ditt självförtroende och sinnesstämning. Men det kan finnas människor nära dig, antingen på avstånd eller i ditt hjärta, som känner sig frustrerade. Hur du hanterar detta kan ändra riktningen på vissa relationer.

I mitten av månaden kommer du att undra var all denna negativa energi kommer ifrån. Skröt du för mycket eller känner andra sig osäkra på sig själva? Efter lite djupare eftertanke kommer du att få det svar

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats