April - månadens horoskop för Lejonet

Lejonet
Lejonet
Dela på Pinterest
Lejonet är ett stjärntecken som är fött mellan 23 juli och 22 augusti. I månaden april är Lejonet känt för att vara passionerat, självsäkert och generöst. De har en stark personlighet och är ofta ledare i olika situationer. Lejonet strålar av självförtroende och har en förmåga att inspirera andra omkring sig.

Gör dig redo för ett överraskande äventyr som kommer att öppna ditt sinne och testa vad du tror på. Denna månad kommer det att vara viktigare att ställa frågor än att hitta svar. Det som händer i april kommer troligen att förändra hur du presenterar dig själv för andra. Fortsätt utforska ditt inre jag. Lär känna dig själv väl så att du kan leva det liv du verkligen vill ha.

Du kanske känner att dina stora planer tar fart snabbt denna månad, men förvänta dig inte en rak väg från start till mål - det kommer att bli en krokig resa. Från den 1 till den 25 april, samt runt den 8:e, kommer saker relaterade till resor, lärande och andlighet att gå framåt, även om det kan bli några gupp och ändringar i riktning.

Om förändringen känns tuff kan det bero på pengar, ett gemensamt projekt, eller att du förlorar något. Runt den 10 april kan du känna en stor förlust eller motgång. Detta hinder är det som styr dig i en ny riktning. Kanske får skulder från studielån dig att tänka om din utbildning, eller att förlora något (eller någon) får dig att vilja flytta långt bort eller hitta mening genom läkningsprocessen.

Slutet på en sak kan vara början på en ny andlig sökning. Vet bara att du förmodligen kommer att ändra dig om hur det ser ut, och det är okej.

Under tiden är den stora, ljusa idé du har arbetat på nästan klar. Runt den 20:e kommer ditt arbete att nå en höjdpunkt som känns som det naturliga nästa steget men också ett stort kliv framåt. Utmaningarna under denna tid skapar möjligheten för denna framgång. Se till att dela din briljans med andra.

Det kan bli en tuff månad framöver. Arbetet kan vara svårt. För att klara av det, försök att tänka på nya sätt. Du kan förlora ditt jobb. Om du är i en olycklig relation kan du vilja avsluta den. Du kan få några hälsoproblem.

Ditt sinne är mycket upptaget denna månad, Leo. Du ser saker från nya vinklar, får nya idéer och insikter. Åttan av svärd börjar detta genom att visa dig en dålig vana i ditt tänkande som snubblar dig och får dig att må dåligt. Du kommer att märka att det händer och tänka 'Varför gör jag detta?' I den stunden kan du ersätta den vanan med något bättre. Gör det!

Hierofanten visar att du kommer att tänka mer på aktiviteter som matar din själ. Du kommer att märka sambanden mellan sinne, kropp och ande i din värld. Du kommer att se när och var du mår bra, vem du är med, och vad du gör. Sjuan av bägare ger dig kreativa idéer för att lägga till mer välbefinnande och andlighet i ditt liv. Gå för det. Gör det till en vana.

Åh, Leo. Denna månad kommer att bli en verklig resa av att titta inuti dig själv. Du har förlitat dig på din glada natur för att fortsätta, men din energi börjar ta slut. Nu vill du tänka djupt. Luta dig in i det - det kan vara svårt i början, men så bra i det långa loppet.

Den stora solhändelsen kommer att förstärka detta, och väcka upp några gamla sår som inte är helt läkta. Du har sagt till dig själv att dessa problem redan är lösta,

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.