Augusti - månadens horoskop för Lejonet

Lejonet
Lejonet
Dela på Pinterest
Lejonet är ett stjärntecken som är fött mellan den 23 juli och 22 augusti. I månaden Augusti är det Lejonets tid att lysa starkt och ta plats. Lejonet är känd för sin självförtroende, passion och generositet, och de tar gärna ledarrollen i olika situationer. De är också kreativa och älskar att vara i centrum för uppmärksamhet.

Leo, denna augusti, är det dags att ta en ärlig titt på dina tidigare handlingar och fundera över hur du har använt eller missbrukat din position och makt. Genom att göra detta kommer du att få positiva förändringar i ditt liv. Nu är en bra tid att betala tillbaka eventuella skulder du har. Om du har en partner, sätt er ner tillsammans och lösa eventuella problem. Släpp taget om det förflutna, eftersom gamla minnen kan påverka din hälsa. Prova meditation och Reiki-healing - de kan verkligen hjälpa.

Din lyckligaste dag denna månad är söndag den 4 augusti. Ditt lyckliga tema är 'Berika Din Själ.' Ta lite tid att fundera över vad som verkligen gör ditt liv bättre, Leo. Under första halvan av månaden kommer Merkurius att vara retrograd i Jungfrun, vilket styr den del av ditt liv som handlar om vad du värderar.

Sedan kommer det att flytta in i den del som handlar om dig själv. Du kommer förmodligen att ändra dig och inse vad som är viktigast för dig, men här är twisten: vad du bestämmer dig för denna månad kommer att få dig att ifrågasätta hur du har levt ditt liv tidigare.

Medan Merkurius hjälper dig att förstå mer om vem du är, vad du vill och vad du är värd, kommer Venus att återvända till Jungfrun söndagen den 4 augusti. Detta kommer att ge mycket pengar och välsignelser till ditt liv. Venus i Jungfrun hjälper dig att se att de utmaningar Merkurius retrograd för med sig kommer att vara värda det. Du kommer att börja inse att det inte bara handlar om att ha mycket pengar eller saker - det är vad du gör med ditt liv som räknas mest.

Ditt månatliga budskap att komma ihåg är: 'Kärlek kommer till mig lätt, utan problem, och utan att be om ursäkt.'

Solen skiner i ditt tecken denna månad, så ditt Leo horoskop för augusti 2024 är fullt av handling, spänning och nya chanser. Allt börjar bra med en nymåne i ditt tecken den 4 augusti. Solen och månen kommer att komma bra överens med Mars, som motiverar dig, och Jupiter, som ger dig tur. Detta kommer att inspirera dig att jaga dina mål med en positiv attityd och massor av energi.

Merkurius retrograd kommer att kännas ännu mer personlig när den flyttar tillbaka till ditt tecken den 14 augusti. Men några dagar senare, när Merkurius är i solens hjärta, kan du få några stora insikter som hjälper dig att se klart hur du ska gå vidare efter att retrograden är över. När det gäller stora ögonblick är fullmånen den 19 augusti en stor en för dina relationer. Det kan vara dags att göra några val om att antingen stärka dina åtaganden eller ta ett steg tillbaka.

Det är fortfarande din säsong i början av augusti, Leo, och vad är bättre för att få tillbaka din energi än en nymåne i ditt tecken? Din inre och yttre själv kommer att matcha, vilket gör att du känner dig okej att göra vad du vill. Detta inkluderar att unna dig lite shopping. Det är fortfarande din födelsedag, så ha kul... men var försiktig. Tänk på framtiden, inte bara just nu.

I mitten av månaden kan du börja tvivla på dig själv och undra om du gör rätt saker. Ta lite tid att ställa dig själv några stora frågor.

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats