April - månadens horoskop för Oxen

Oxen
Oxen
Dela på Pinterest
Oxen är ett jordtecken och dess period sträcker sig från den 20 april till den 20 maj. I månaden april är det Oxen som står i fokus med dess egenskaper som tålmodig, pålitlig och praktisk. Personer födda under detta stjärntecken är kända för sin stabilitet och sitt lugn, och de trivs bäst i trygga och harmoniska miljöer.

April kommer med överraskningar som både kommer att skaka om och upphetsa dig. Oroa dig inte, för du har känt på dig att något stort är på gång sedan maj 2023. 'Aha!'-ögonblicket är äntligen här. Om du kan, se till att tillbringa tillräckligt med tid ensam. Denna tid för inre reflektion kommer att hjälpa dig att se dina relationer klarare. Du kommer att förstå vad som verkligen är viktigt, så att du kan gå vidare med en bättre känsla av vad du vill.

Vissa människor kanske inte gillar vad du gör, och vissa vänner kanske försvinner, men i slutändan har du fortfarande dig själv. Och inte bara det, men du kommer förmodligen att hamna på en bättre plats än tidigare.

April är en månad för att möta sanningen, och mycket av det kommer inte att vara roligt att gå igenom. Förmörkelsen i Väduren den 8:e, tillsammans med några tuffa planetrörelser den 10:e, kan kännas som att du blir utstött ur en grupp vänner eller en gemenskap som inte verkligen stöder dig när det verkligen gäller. Att bli utelämnad kan göra ont, men om du är ärlig mot dig själv, har du känt behovet av att gå din egen väg i minst ett år nu. Vid denna tidpunkt kanske du känner att det är nu eller aldrig. Kanske behövde du att universum skulle göra valet åt dig, så att du äntligen skulle lämna din bekvämlighetszon.

Om du är på en gruppresan denna månad, var inte rädd för att bryta loss och göra din egen grej. Du kan ta det bokstavligt eller som en metafor, hur du än vill. Och ganska snabbt efter denna mörka tid kommer solen att stiga igen för dig. Solen kommer att gå in i Oxens tecken den 19:e, och några mycket lyckosamma planetrörelser kommer att ske i ditt stigande tecken den 20:e.

Detta är början på din era, och din stora idé är på väg att födas. Eller kanske bryter du dig fri från kedjor som har hållit dig nere alldeles för länge. Kan det vara lite av båda? Du har ett geniögonblick som kan involvera din gemenskap, din förmåga att få mer pengar eller resurser, och hur allt detta hjälper dig att växa som person.

April kommer att ge nya jobbmöjligheter för dig. Detta kan vara din tid att verkligen starta din karriär, och du kommer att ha mycket framgång. Var positiv och allt kommer att ordna sig för dig. Du kanske också reser denna månad.

Du känner en viss konkurrens eller rivalitet i din värld, med det utmanande Sju av Stavar-kortet. Kanske är det på jobbet, eller till och med i din grupp av vänner. Eller kanske du och din partner vill olika saker, och du känner att det finns motsatta krav på din tid.

Det Två av Stavar-kortet säger att du behöver vara super fokuserad och klar. Vet vad som är viktigast och vad som kommer att ha betydelse i det långa loppet. Använd den kunskapen för att vägleda dig genom denna tuffa tid. Använd den för att släppa taget om saker eller människor som inte är viktiga eller som står i din väg.

Använd den för att komma överens med de människor som verkligen betyder något. Riddaren av Bägare-kortet uppmanar dig att lägga till lite roligt och njutning i dina relationer också. Kom ihåg

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.