Maj - månadens horoskop för Skorpionen

Skorpionen
Skorpionen
Dela på Pinterest
Stjärntecknet Skorpionen är mellan datumen 23 oktober - 21 november och i månaden Maj är det deras tid att skina. Skorpionen är känd för sin intensitet, passion och djupa känslor. De är ofta mystiska och har en förmåga att se genom ytan på människor. Under denna månad kan Skorpionen uppleva en ökad kreativitet och en stark känsla av självförtroende. Det är en tid för förändring och personlig tillväxt för detta djupa och passionerade stjärntecken.

Skorpion, energin du lägger på varje dag är begränsad och värdefull. Du är inte osårbar. Var noga med var du fokuserar din tid och ansträngning eftersom ditt välbefinnande beror på dessa val. Tänk på hur dina beslut påverkar din hälsa och energi. Tveka inte att be om hjälp och låt människor överraska dig. Kanske krävs det kreativitet och glädje för att hjälpa dig att övervinna dina hinder så att du kan be om det du vill ha och förtjänar direkt.

Saker och ting kan vara osäkra på jobbet denna månad när kollegor kommer och går, och dina deadlines blir förvirrade. Eller så kanske du går igenom en stor läkningsprocess när du får en ny diagnos eller ändrar din hälsorutin. Den kombinerade effekten av den bakåtgående planeten och den stora händelsen i ditt arbets- och hälsoliv kommer att vända upp och ner på saker och ting, men ibland kan ett bättre svar hittas i kaoset - ett som löser problemet vid dess källa.

Den första veckan kommer att störa ditt normala flöde, och resten av månaden kommer att ägnas åt att sortera igenom detaljerna. Men det är också hur du löser problem och samarbetar med andra som formar din framtid.

Vissa förändringar kan involvera dina kreativa processer, hobbies eller barn. Runt den 10 april tvingar en kris eller ett hinder dig att göra en förändring. Kanske slutar du med en hobby för att bättre hantera din hälsa eller balansen mellan arbete och fritid. Kanske har dina barn det tufft, och du behöver justera scheman eller införa hälsosammare vanor.

Under tiden stiger något när något faller - och för dig kan det vara den som står vid din sida. Runt den 20:e är den stora välsignelsen att ni har varandra. Kanske visste du inte vem som stod i ditt hörn, eller vilken fångst de var. Kanske går din partner igenom en stor förändring, eller har en lysande idé om att samarbeta. Är det att ta på dig en del av deras börda ditt sätt att hjälpa dem att lysa?

Din styrka är ditt självförtroende, så förlora det inte. Det är bästa tiden att be om en löneförhöjning eller befordran. Du kanske träffar någon speciell och kommer nära. Din hälsa kommer att förbättras, så fortsätt att motionera.

Kraftfulla kort denna april, Skorpion, så gör dig redo för en intressant månad. En positiv en, om än livsförändrande! Stjärnan ger dig en önskan, så använd den för att förverkliga ett hjärtas önskan. Sikta högt för det bästa resultatet. Varje önskan har ett pris och Lyckohjulet antyder mer förändring än du tror. Var redo att se ringarna på vattnet och anpassa dig. Välkomna allt! Livet är förändring. Inget förblir detsamma.

Myntens Två visar att du bör ta in så mycket ny energi som möjligt denna april. Ju mer du tar på dig, desto bättre blir ditt 2024. Du planterar frön som kommer att blomma hela året. Du tar in nya aktiviteter, kontakter, idéer och strävanden. Allt detta kommer att omvandlas till magisk drivkraft denna vår och framåt. Förverkliga drömmar, acceptera förändring och plantera frön. Klart!

Vanligtvis är du cool, lugn och samlad. Inte denna månad. Du är upprörd,

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.