Oktober - månadens horoskop för Skorpionen

Skorpionen
Skorpionen
Dela på Pinterest
Stjärntecknet Skorpionen är mellan datumen 23 oktober - 21 november och i månaden Oktober är det deras tid att lysa. Skorpionen är känd för sin intensitet, passion och djupa känslor. De är ofta mystiska och har en stark vilja och envishet. Skorpionen är också känd för att vara lojal och beskyddande mot sina nära och kära.

Grattis, Skorpion! Affären du har väntat på är nästan klar, och du är så nära mållinjen. Det kan ha varit en tuff väg att komma hit, men kom ihåg, ingenting värt att ha kommer någonsin lätt. Väntan är alltid värd det i slutändan. Du kan tacka Uranus för denna vinst; allt du behöver göra nu är att lita på processen och de människor du har släppt in i din inre cirkel.

Din styrande planet, Mars, flyttar in i ditt nionde hus för resor, utbildning och övertygelser den 4 september. Den kommer att stanna där i två månader. Detta kan orsaka vissa växtvärk i ditt personliga liv som är svåra att lösgöra dig från, men denna månad kommer att ge dig det utrymme du behöver för att reda ut dina känslor i frågan. Kom ihåg, du har redan allt inom dig för att ta dig igenom denna storm. Det kan bara vara en fråga om att omorganisera dina prioriteringar.

September för med sig förändringar i dina relationer. Detta börjar med att Uranus går retrograd, vilket uppmanar dig att se omkring dig och se om någon håller dig tillbaka. Pluto retrograd gör drag samma dag, upprepar detta tema. Det är nymåne i Jungfrun strax efter i ditt 11:e hus för vänskap, vilket för in nya människor för att ersätta alla som inte är värda din tid.

Senare i månaden kan en solförmörkelse i ditt 5:e hus för nöje orsaka lite stress i eventuella romantiska partnerskap. Men saker och ting bör lugna ner sig när solen flyttar in i Vågen och Venus går in i ditt tecken senare i månaden. Och medan solen är i Vågen, vet att dina psykiska förmågor och intuition kommer att vara extra starka.

Hej där, Skorpion; välkommen till september. Denna månad för med sig en del omtänkande om dina relationer och eventuella störningar i romantiska partnerskap, tack vare en vild solförmörkelse. I augusti gick Merkurius retrograd i ditt 10:e hus för social status, vilket kan ha lett till några irriterande förseningar på jobbet. Men vid månadens slut borde den härliga Venus ha kommit till din räddning.

Din månatliga affirmation är: "Jag är öppen för att skaffa nya vänner som berikar mitt liv."

De sista veckorna av sommaren är den perfekta tiden för att umgås med vänner, och lyckligtvis ger ditt september horoskop dig massor av chanser att umgås med ditt gäng. Jungfruns säsongenergi får alltid dig att komma ur ditt skal, och du kan använda nymånen den 2 september som en möjlighet att koppla upp dig med din gemenskap på ett mer meningsfullt sätt. Detta kan vara genom volontärarbete eller bara genom att gå till ett lokalt evenemang för att träffa fler människor som delar dina intressen. Din traditionella härskare Mars zoomar in i ditt äventyrssektor ett par dagar senare, vilket tänds din lust att lära dig nya saker och ha några nya upplevelser. Ibland lönar det sig att ta en liten risk.

Ditt sociala liv har varit upptaget på sistone, men den kraftfulla månförmörkelsen den 17 september ber dig att vända det kosmiska spegeln mot dig själv. Vad bidrar du med till grupperna av människor runt dig? Uttrycker du dig själv på ett autentiskt sätt? Din kreativitet behöver en pl

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats