April - månadens horoskop för Skytten

Skytten
Skytten
Dela på Pinterest
Skytten är ett eldtecken som är född mellan den 22 november och 21 december. I månaden april kommer Skyttens horoskop att fokusera på äventyr, optimism och frihet. Det är en tid för att utforska nya möjligheter och utmana dig själv att växa och utvecklas. Skytten är känd för sin ärlighet och entusiasm, och i april kommer dessa egenskaper att vara särskilt framträdande. Det är en gynnsam period för att ta risker och sträva efter dina drömmar.

Skytten, var finner du passion i ditt liv? Vad tänds det av - och inspireras av? Fundera över vad det innebär att sträva efter dina djupaste önskningar, särskilt när det gäller din personliga tillfredsställelse och att vara sann mot dig själv. Hur kan du sätta glädje i centrum för de flesta av ditt livs viktiga beslut?

Även om allt inte är frid och fröjd hemma denna månad, kan en situation som inte fungerar på något sätt vara den knuff som behövs för att snabba på mot ett mer fullständigt liv? Om saker och ting bryter samman i din familj, kommer detta att vara droppen som får bägaren att rinna över, och i slutändan leda dig till att välja de yngsta medlemmarnas välbefinnande framför allt annat?

April är mycket att hantera, och allt kommer inte att vara lätt - men åtminstone bör din strävan att få det du vill komma först. Den kombinerade effekten av en bakåtgående planet och en stor händelse inom ditt område för hobbies, kreativitet och barn innebär att i slutändan är glädje din prioritet, och du kanske behöver omorganisera vissa saker i ditt liv för att sträva efter det mest positiva uttrycket för din livskraft. Mellan 8 och 10 april kommer den stora händelsen med ett tufft möte mellan två planeter, och det är då problem hemma tvingar dig att göra en förändring.

Kanske måste du flytta ut ur den lägenhet som ändå höll tillbaka din kreativa energi, eller kanske måste du göra några bostadsval med dina barns behov i åtanke. Om något utanför din kontroll låter dig bryta ditt hyresavtal i förtid, kommer det då att befria dig att ha roligt i ett annat land för en stund?

"Att bli fri" är en stor del av denna hela serie av händelser, och för dig kan det direkt involvera din hälsa eller dina arbetsuppgifter. Runt den 20:e sätter två planeter upp dig för ett stort avbrott från din kub (distansarbete någon?), en plötslig boost för ditt välbefinnande, och/eller djupa, inre förändringar relaterade till hur du ser dina uppgifter, din skuld till världen, och till och med de mönster av otur i ditt liv.

Förvänta dig några nya förändringar i ditt arbete denna månad. Det kan bli en flytt från din nuvarande arbetsplats. Det är en bra tid att starta ett nytt jobb med en partner. Du kommer att få hjälp från någon som är ganska framgångsrik inom sitt område. Du kan få en andra inkomstkälla.

Ett intressant set av kort och jag tror att du kanske kommer att höra från någon från ditt förflutna, Skytten. Esset i bägare är en ny (eller återuppväckt) passionerad och kärleksfull relation. Troligen med ett vattentecken (Fiskarna, Skorpionen, Kräftan) men definitivt någon du har stark kemi och en omedelbar koppling med. Detta är STORT.

Sexan i bägare antyder att de är kopplade till ditt förflutna. Det kan vara ett ex, någon som gick i din skola, en gammal kollega, eller till och med en vän till en vän. Om detta är en vänskap snarare än en romans, kanske du stöter på dem socialt och upptäcker att ni har en gemensam historia på något sätt. Sexan i svärd antyder att denna (åter)koppling

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.