Oktober - månadens horoskop för Skytten

Skytten
Skytten
Dela på Pinterest
Skytten är ett stjärntecken som är född mellan den 22 november och 21 december. I månaden oktober är det viktigt för skytten att fokusera på att utveckla sin självkännedom och att vara öppen för nya möjligheter som kan dyka upp. Skytten är känd för sin äventyrliga och optimistiska natur, och under denna månad kan denne uppleva en ökad kreativitet och inspiration som kan leda till spännande nya projekt och möjligheter.

Hej där, Skytt! Den här månaden kommer att handla om att tänka om för dig. Nymånen i Jungfrun kommer att ge dig tid och motivation att klargöra exakt vad dina mål och drömmar är för dig själv. Den 4 september kommer Merkurius att flytta in i Lejonet i ditt nionde hus för mental utforskning och lärande. Om det finns en idéstorm du har skjutit upp, är det nu dags att sätta igång medan du känner dig inspirerad.

På samma sätt, om du känner att den väg du är på kanske inte är den bästa för dig, fundera på att be om råd från vänner och mentorer under Fullmåneförmörkelsen i Fiskarna.

Rebellplaneten Uranus går i retrograd tidigt denna månad, vilket kommer att få dig att tänka på att prova nya skönhetsrutiner eller till och med göra en makeover. Plutos retrograd påminner dig också om att det är okej att vara lite fåfäng ibland. En nymåne i ditt 10:e Hus ger några jobbmöjligheter, och sedan flyttar krigarplaneten Mars in i ditt sexiga 8:e Hus, vilket kommer att hetta upp saker och ting i alla romantiska relationer.

Den kloka asteroiden Pallas flyttar in i ditt tecken, vilket hjälper dig att känna dig säker på dina val. Merkurius kommer att göra detsamma när den flyttar in i ditt ambitiösa 10:e Hus. Stanna hemma och vila under förmörkelsen, men vet att trevliga stunder med vänner kommer när solen flyttar in i Vågen. Se bara till att kolla läget med dina kompisar i slutet av månaden, för det finns en chans att någon i hemlighet går igenom en tuff tid.

Välkommen till september, Skytt! Denna månad ger några fantastiska nya chanser i din karriär - och kanske lite riktigt het sex som inte har med jobbet att göra. I augusti gick Merkurius retrograd, vilket orsakade några irriterande förseningar för dig. Även om planeten nu rör sig framåt igen, har denna månad sina egna retrograder. På söndag, den 1 september, går Uranus, zodiakens rebell, retrograd, och det kommer att fortsätta så fram till januari 2025.

Din månatliga affirmation är: "Jag är organiserad, disciplinerad och använder min tid klokt."

Sommaren kanske är på väg att ta slut, men ditt arbetsliv tar fart - och ditt septemberhoroskop för 2024 börjar med några stora karriärmöjligheter, tack vare den hårt arbetande nymånen i Jungfrun. Detta är en bra tid att göra en detaljerad femårsplan som ger dig lite riktning när det gäller ditt jobb. När den logiska Merkurius träffar ditt ambitiösa tionde hus en vecka senare, kommer du att ha ännu mer klarhet i hur du ska gå vidare och vilka projekt du ska ta tag i först.

Men allt arbete och ingen lek är ett no-go för en Skytt. En vacker vinkel mellan den härliga Venus i ditt sociala sektor och den lyckliga Jupiter i din relationszon den 14 september är precis vad du behöver för att slappna av, tappa in i lite romantisk magi och flirta loss. Vem behöver inte lite mer kärlek i sitt liv?

Månförmörkelsen den 17 september drar dig djupt in i ditt hjärta, tvingar dig att möta några minnen och arbeta igenom några tidigare strider. Detta kommer att hjälpa dig att fullt ut visa upp den mest kraftfulla versionen av dig sj

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats