April - månadens horoskop för Stenbocken

Stenbocken
Stenbocken
Dela på Pinterest
Stenbocken är ett jordtecken som är född mellan den 22 december och 19 januari. I månaden april kommer Stenbockens horoskop att fokusera på karriär och arbete. Det är en tid då Stenbocken kan uppleva framgång och erkännande för sitt hårda arbete och engagemang. Det är också en bra tid för att sätta upp nya mål och planera för framtiden.

Stenbocken, acceptera vikten av dina rötter och barndom, även om de håller smärtsamma minnen. Titta på ditt förflutna för att hitta insikter som stärker ditt nuvarande liv så att du kan leva med grace och närvaro. Detta är tiden att prova nya saker och ta stora risker - annars kan du känna att du exploderar med en ny förändring som du ännu inte har föreställt dig.

Din stora idé är nästan redo att födas, men du kanske måste gå igenom lite smärta för att fullt ut föra den till världen. Denna april finns det trafikstockningar, kommunikationsbrott och skriftliga utkast som krossas på vägen till din stora debut, men försök att inte se det som ett bakslag - av någon anledning lägger dessa friktionspunkter till den saknade biten till vad du lagar.

Din boendesituation, familjeband och släkthistoria spelar också en stor roll i allt detta. Från den 1:a till den 25:e april kommer en planet att gå bakåt genom ditt 4:e hus av rötter. Den 8:e april träffar en solhändelse samma plats i ditt diagram.

Det kan vara en flytt i din nära framtid, eller kanske bara en djupare, modigare titt på din familjehistoria än du har kunnat göra tidigare. Guidad av ett möte mellan två planeter den 10:e, kan detta hopp in i läkning kanske startas av problem som dyker upp med vänner, syskon och utvidgad familj - eller kanske är det inte så djupt, och du flyttar bokstavligen bara för att du inte står ut med din pendling.

Hur som helst, en nystart hemma ger en nystart i livet, och kanske ett mindre undvikande förhållande till ditt förflutna.

Om den där stora idén, dock. När de två planeterna kommer samman perfekt den 20:e, kommer du också att vara redo att spricka av en kreativ genialitet som är perfektionerad och gjord mer hel på grund av allt som har kommit upp för dig denna månad. Kanske var den första versionen av vad du arbetade med som den första pannkakan, och din initiala frustration med den gjorde slutresultatet bättre.

Kanske har detta mycket lite att göra med en verklig skapelse, och mer att göra med ditt utvidgade förhållande till nöje av alla slag. Du är dina förfäder till viss del, men du behöver inte leva under deras gräns för lycka. Bryt generation till generation förbannelser genom att välja din egen glädje.

Det är en bra månad framför dig eftersom du kommer att känna dig fysiskt, emotionellt och ekonomiskt säker. Du kommer att känna dig nöjd och lycklig. Positivitet kommer att omge dig med allt som händer smidigt. Ta hand om din hälsa.

Du gillar inte att förlora något, även de saker du inte vill ha längre. Det är en konstig egenskap hos Stenbockar. Men det är dags att släppa något, och det är inte något du fortfarande använder eller vill så släpp det. Av någon anledning har du nio av svärd som oroar dig för detta. Kanske tror du att det är början på en tid av förlust (det är det inte) eller att du kommer att ångra att du släppte taget (det kommer du inte att göra).

Tornet visar att denna 'sak' går, oavsett vad, ändå. Om du inte gör draget kommer universum att kliva in och göra det hända. Bättre att vara

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.