Oktober - månadens horoskop för Stenbocken

Stenbocken
Stenbocken
Dela på Pinterest
Stenbocken är ett jordtecken och dess period sträcker sig från 22 december till 19 januari. I oktober är det viktigt för stenbocken att fokusera på att skapa stabilitet och struktur i sitt liv. Genom att vara disciplinerad och målinriktad kan stenbocken uppnå stor framgång under denna månad.

Hej där, Stenbock! När Pluto först kom tillbaka till ditt tecken 2008, kan det ha känts som att det sammanföll med att du blev den starkaste och mest självsäkra versionen av dig själv. Den orubbliga tron på vem du är och vad du står för? Den kom från stjärnorna, och den 1 september kommer Pluto tillbaka till Stenbocken igen. Vad innebär detta för dig? Det betyder att fram till november, när Pluto flyttar vidare för gott, kommer din nyfunna styrka och beslutsamhet att testas till det yttersta.

Den 4 september kommer Mars att landa i ditt sjunde hus för viktiga relationer, vilket kommer att visa dig vilka dina riktiga vänner är. Men ta tröst i det faktum att om något tecken i zodiaken är byggt för att hantera dessa typer av utmaningar, är det du, Stenbock.

Pluto, förändringens planet, som för närvarande är retrograd, flyttar in i ditt tecken tidigt i månaden. Den uppmanar dig att erkänna de gånger du hade fel (det händer alla) och pushar dig att ge dig själv en makeover. Dessa önskningar förstärks ännu mer av Uranus retrograd. Mars, en mycket sexuell planet, flyttar in i ditt romantiska 7:e hus, vilket kommer att vara bra för intima relationer.

Den kloka asteroiden Pallas förstärker din intuition. Men se upp för en vild fullmåne och en förmörkelse som kan leda till gräl. Du kommer att vilja ta det lugnt runt denna tid och skjuta upp alla viktiga samtal. När vågarnas säsong börjar, kommer både arbets- och sociala möjligheter att dyka upp. Dessa trender kommer att fortsätta tack vare Venus som välsignar dina vänskapsrelationer och Merkurius som hjälper dig med förhandlingar.

Välkommen till september, Stenbock! Förra månaden gick Merkurius retrograd, vilket gjorde dig lite grinig eftersom det orsakade förseningar på jobbet. Denna månad, när solen flyttar in i Vågen, kommer massor av möjligheter att komma din väg, och du kommer att genomgå flera personliga förändringar.

Din månatliga affirmation är: "Jag är i harmoni med mitt syfte och jag följer det passionerat."

När månaden börjar, går maktlystna Pluto retrograd tillbaka till ditt tecken för sista gången i ditt liv. Detta förstärker några av de långsiktiga förändringar du har gått igenom under de senaste åren. Och denna intensiva förskjutning sätter definitivt tonen för ditt septemberhoroskop. Nymånen den 2 september står inför din hårt arbetande härskande planet Saturnus. Så det är en bra tid att noggrant titta på allt du har lärt dig, sortera igenom det för att hitta det bra, och sedan utvidga din syn på världen. Ett par dagar senare, zoomar den drivna Mars in i din relationszon. Stå upp för vad du vill ha i kärlek. Sitt inte bara runt och vänta på att någon annan ska göra det första draget.

Månförmörkelsen den 17 september vill att du ska möta din sanning, hur den än ser ut, och säga de saker du har varit för rädd för att säga. Allt kommer att komma ut till slut, så du kan lika gärna ta kontroll över berättelsen. Du kommer att ha mer energi att lägga på karriärmål när Vågens säsong börjar den 22 september. Solen kommer att lysa upp ditt ambitiösa tionde hus, och logiska

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats