April - månadens horoskop för Tvillingarna

Tvillingarna
Tvillingarna
Dela på Pinterest
Tvillingarna är ett lufttecken som är födda mellan den 21 maj och 20 juni. I månaden april kommer tvillingarna att känna sig extra kommunikativa och sociala. De kommer att ha en ökad lust att umgås med vänner och familj, och deras charmiga personlighet kommer att lysa extra starkt. Det är en bra tid för tvillingarna att uttrycka sina tankar och idéer, och att vara öppna för nya möjligheter och äventyr.

Gemini, denna månad funderar du över hur du passar in i din bredare gemenskap. De människor du spenderar tid med och ger uppmärksamhet kommer att forma din framtid. Det är också smart att se tillbaka på ditt förflutna för att förstå vart du är på väg. Att tänka på det förflutna kommer att hjälpa dig att styra din framtid.

Något förändras i dina sociala kretsar, och din roll blir allt viktigare. Runt den 8 april kan du plötsligt behöva ta ledningen eller stå inför allmänheten på något sätt. Din förmåga att tala för gruppen (eller ta ansvar för vad du representerar) tvingar dig att snabbt kliva fram.

Generellt sett kommer april att innebära en del tillbakablickande, självtvivel och förmodligen ändrade planer när det gäller en specifik grupp vänner eller en gemenskap du är en del av. Från den 1:a till den 25:e kommer du att gå igenom vissa online-diskussioner igen, omvärdera dina löften till gruppen och återknyta kontakten med gamla vänner från en tidigare resa.

Under denna tid kommer din position i gemenskapen att förändras, nästan över en natt. Kanske är du redo att sluta vara den som dina universitetskompisar alltid vänder sig till, eller dina online-följare ifrågasätter något du har sagt. Det kommer att bli stressigt, och mycket kommer att hända snabbt. Om du verkligen behöver en chans att förklara dig själv tydligt, eller bara vill förstå situationen bättre, kan den 11:e ge lite klarhet.

Som om det inte vore nog, kommer även större saker att hända i april. Mycket av det som sker på ytan bidrar till djupa inre förändringar som har pågått ett tag, och förbereder dig för att sträcka på vingarna, även om du känner dig begränsad just nu. Trots pressen har du lärt dig mycket om dig själv, vad som driver dig och vad som får dig att stå i vägen för dig själv.

Runt den 20:e kommer du att uppleva stora genombrott, förändringar i tänkandet och möjligheter att bryta fri från det som har hållit dig fast. Vart kommer du att gå med denna nya förståelse?

I april, fortsätt att lyssna på människor runt omkring dig - det kommer att leda till framgång. Kom ihåg att också hjälpa andra. Ditt arbete eller företag kommer att gå bra. Du kanske hittar kärleken. Var uppmärksam på din hälsa.

Tre stora kort innebär att april kommer att vara spännande, viktig och full av stora förändringar. Förbered dig för en vild resa! The High Priestess visar att du kopplar upp dig med ditt sanna, djupa jag. Du kommer att stämma in helt på vem du är, vad som är viktigt för dig och vad du vill just nu.

Detta leder till The Emperor - att sätta dina önskemål, prioriteringar, värderingar och behov i handling, och göra dem verkliga. Du kommer att känna dig stark eftersom du vet vad du vill. Du kommer att känna att det är rätt att sträva efter allt eftersom du redan gör så mycket för andra.

Fokusera på dig själv denna månad, Gemini. Temperance visar att saker kommer att förändras runt omkring dig. Världen kommer att anpassa sig till den nya du, så förbli stark, sann och fokuserad på att få det du vill ha. Du har förtjänat det. Och det är på väg.

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.