September - månadens horoskop för Tvillingarna

Tvillingarna
Tvillingarna
Dela på Pinterest
Tvillingarna är ett lufttecken som är födda mellan den 21 maj och 20 juni. I månaden September kommer tvillingarna att känna sig extra kommunikativa och sociala. De kommer att ha en ökad lust att umgås med vänner och familj, och deras charmiga personlighet kommer att lysa extra starkt. Det är en bra tid för tvillingarna att uttrycka sina tankar och idéer, och att vara öppna för nya möjligheter som kan dyka upp.

Gemini, kärlek eller ett seriöst förhållande kan vara på väg mot dig denna månad. Du behöver samarbeta bra med andra, både i ditt personliga liv och på jobbet. Försök att hålla en bra balans mellan fysisk och emotionell kärlek.

Din lyckligaste dag denna månad är måndag den 19 augusti. Temat för denna lyckodag är att leva dina drömmar. Vattumannens energi finns i den del av ditt horoskop som handlar om tur, Gemini. Detta ger ofta möjligheter till lärande, resor, affärer, pengar och till och med andlig tillväxt. Fullmånen i Vattumannen på måndag den 19 augusti innebär att du når en höjdpunkt i din resa för att expandera ditt liv.

Denna energi kommer att hjälpa dig att slutföra en viktig väg eller ge dig den knuff från universum som gör att du ser att oavsett hur redo du är eller hur mycket du har tänkt på saker i det förflutna, måste du vid någon tidpunkt ta ett steg framåt in i din framtid för att få det du vill. Försök att förstå att universum har väntat på att du ska göra ett val. När du engagerar dig mer i dina drömmar kommer du att se hur lätt det är att få allt du någonsin velat hända.

Din månatliga affirmation är: 'Mina kommunikationsfärdigheter hjälper mig att koppla upp mig med och förstå andra.'

Gemini, ditt horoskop för augusti 2024 visar att Lejonets säsong lyser upp den del av ditt horoskop som handlar om kommunikation. Att uttrycka dig själv är en stor sak denna månad, särskilt eftersom Merkurius, din styrande planet, kommer att vara retrograd för det mesta av augusti.

Nymånen den 4 augusti gör att du vill säga vad du har på hjärtat och vara mer säker på dig själv när du talar din sanning. Det är en bra tid att göra detta eftersom Merkurius retrograd kommer att vara i full effekt nästa dag. Merkurius kommer att börja röra sig bakåt in i ditt pratsamma tredje hus den 14 augusti, vilket kan orsaka viss misskommunikation. Men några dagar senare, när Merkurius är nära solen, kommer du att få chansen att se alla lärdomar från retrograden lite klarare.

En fullmåne i det likasinnade lufttecknet Vattumannen stiger den 19 augusti, vilket driver dig att vara mer kreativ i hur du ser på världen. Tillsammans med detta kommer Jupiter i ditt tecken att vara i en spänd situation med stränga Saturnus och relationsfokuserade Venus.

Detta kommer att driva dig att släppa taget om saker i både ditt personliga liv och arbetsliv som håller dig tillbaka. När Jungfruns säsong börjar den 22 augusti kanske du behöver hantera mer hem- och familjefrågor. Familjeliv, problem hemma och starka känslor står i centrum. Det är okej att ta det lugnt och reda ut saker och ting.

Gemini, du är på topp denna månad. Du har så många idéer och du är redo att förverkliga dem... men vänta en minut. Med din planet, Merkurius, som ställer till det, kanske du behöver ta en paus. Inte alla kommer att vara på samma sida som du ännu. Det kommer att kännas som att universum inte håller med om dina planer.

Håll ut till mitten av månaden, när du kommer att se att din vision kan bli verklighet, men du kanske behöver prova

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats