Oktober - månadens horoskop för Tvillingarna

Tvillingarna
Tvillingarna
Dela på Pinterest
Tvillingarna är ett lufttecken som är födda mellan den 21 maj och 20 juni. I månaden oktober är tvillingarna kända för sin nyfikenhet, kommunikationsförmåga och flexibilitet. De är sociala och har lätt för att anpassa sig till olika situationer, vilket gör dem omtyckta av många. Tvillingarna är också kända för sitt intellekt och sin förmåga att se olika perspektiv på saker och ting.

Hej där, Gemini! Om detta år har känts som en vild resa med massor av upp- och nedgångar, gör dig redo för lite lättnad. Nymånen i Jungfrun kommer att landa i ditt fjärde hus, som handlar om hem och familj. Detta kommer att hjälpa till att lugna eventuella stormar du har haft att göra med i ditt personliga liv på sistone.

Kom ihåg, lyckan gynnar den djärva. Med saker som lugnar ner sig hemma kommer du att kunna gå framåt med självförtroende i vad du än har arbetat med. Ingen mer gömma sig i skuggorna för dig denna månad, Gemini!

Som ett Merkurius-styrt tecken kan du vara lite impulsiv ibland. Men denna månad säger Uranus och Pluto, som är i retrograd, åt dig att sakta ner och tänka igenom saker och ting. Den mörka nymånen vill att du ska mysa hemma, och Pallas, visdomens asteroid, välsignar ditt 7:e partnerskapshus. Detta kommer att hjälpa dig att lista ut vilka relationer som verkligen är värda din tid och energi.

Se upp för den vilda fullmånen och förmörkelsen i ditt 10:e hus för social status. Detta kan medföra vissa förändringar på jobbet, men mer troligt handlar det om vem du spenderar din tid med i ditt personliga liv. När solen flyttar in i Vågen kommer goda vibbar att komma din väg, och du kommer att veta exakt vem du ska umgås med.

Välkommen till september, Gemini! Denna månad kan en kaotisk förmörkelse skaka om saker och ting i ditt arbets- eller sociala liv. Men oroa dig inte, det kommer också en stor push för självvård. I augusti handlade stjärnorna om att vara ärlig i dina relationer och uttrycka dina känslor. Den läxan kommer att följa med in i september också.

Din månatliga affirmation är: "Jag har tro på att allt händer av en anledning."

Jungfruns säsong gör att du vill få ordning på ditt hus, men ditt septemberhoroskop har fortfarande massor av kul och flirtande i beredskap. Nymånen den 2 september är perfekt för att ta tag i sysslor, fixa saker runt huset, eller till och med nå ut till familjemedlemmar för att reda ut saker och ting. Att prata med släktingar eller partners blir ännu lättare när Merkurius, din styrande planet, flyttar in i Jungfrun några dagar senare.

Gör dig redo för lite romantik i mitten av månaden, när lyckliga Jupiter i ditt tecken bildar en trevlig vinkel med kärleksfulla Venus i din passionsektor. Planera en het dejtkväll, eller kanalisera all den gnistrande energin till ett kreativt projekt istället.

Ditt personliga liv har varit i centrum denna månad, men jobbrelaterade saker kommer att ta över rampljuset under månförmörkelsen den 17 september. Lyssna på ditt hjärta och var ärlig om var du vill att din karriär ska gå. När Vågens säsong börjar den 22 september kommer du att känna dig inspirerad att jaga ett passionprojekt eller prova något nytt. Pratsamma Merkurius flyttar in i Vågen den 26 september också, så skicka några flörtiga texter, särskilt när Merkurius tar det lugnt i slutet av månaden.

Så, Gemini, denna månad handlar alltså om att hitta en balans mellan ditt hemliv, dina relationer och din karriär. Var inte rädd för att tala

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats