April - månadens horoskop för Väduren

Väduren
Väduren
Dela på Pinterest
Väduren är det första stjärntecknet i zodiaken och sträcker sig mellan datumen 21 mars och 19 april. I månaden April är det Väduren som står i fokus, och personer födda under detta tecken sägs vara modiga, energiska och passionerade. De är ofta ledare och älskar att ta initiativ i olika situationer.

Du går igenom stora förändringar denna månad, Väduren. Det är dags att titta in i dig själv och vara ärlig om vem du verkligen är. I april kommer du att få många chanser att koppla upp dig med ditt sanna jag. Men detta innebär att du kanske måste lämna vissa saker bakom dig som inte passar längre.

Sköt om din hälsa och ägna tid åt din andliga sida. Detta kommer att ge dig stöd under förändringarna. Nya vägar öppnar sig för dig som du kanske inte ens kunde föreställa dig tidigare.

Det är dags att vakna upp och skaka om saker och ting. Förmörkelsen i Väduren den 8 april kommer att ge dig en stor knuff, även om det kanske känns lite hårt. Men om du har fastnat i en rutin kan detta vara precis vad du behöver för att bryta loss.

För att ta dig igenom denna tuffa tid kanske du måste hantera lite kortsiktig smärta. Runt den 10 april kan du känna dig särskilt sårbar inom ett visst område i ditt liv. Fråga dig själv om du verkligen inte såg detta komma, eller om du har gjort detta mot dig själv ett tag nu.

Var inte för hård mot dig själv, dock. Nu är en bra tid att ändra din egen historia. Medan Merkurius är retrograd i Väduren från den 1 till den 25 april kan du arbeta med Venus för att uttrycka dig på nya sätt. Du kanske finner dig själv prata om gamla historier med din partner när du försöker omdefiniera vem du är.

Det kan komma lite goda nyheter i form av nya sätt att tjäna pengar. Minst sagt kanske du äntligen släpper taget om gamla övertygelser som har begränsat hur mycket du tror att du kan tjäna (och kanske till och med vilka typer av resor du tror att du har råd med). Runt den 20 april kan en lysande affärsidé eller en lösning på dina pengaproblem slå dig som en blixt. Detta kan befria dig från några av de saker som har hållit dig tillbaka.

Det är din stjärnteckens säsong, Väduren, så det är en bra tid för att få saker att hända. Du är Drottningen av Stavar denna månad - du kämpar, skapar, presenterar idéer, uppfinnar och gör framsteg.

Du är på en lyckostim, så fortsätt att ta chanser. Njut av din tur och var öppen för att ta risker. Vagnen-kortet visar att du sätter upp nya mål för dig själv. Du känner att du behöver något stort och spännande att arbeta mot, så sikta högt. Resor är också viktiga - oavsett om det är en semester, en flytt, ett nytt ställe att besöka, eller bara att ta massor av resor. Kom ut och se mer av världen!

Vid fullmånen kommer Två av Svärd-kortet att be dig att göra ett stort val. Det kan vara något du har undvikit, men nu känner du dig redo att ta en chans och satsa på det. Välj något annorlunda.

Du har mycket på gång i april, Väduren, och du har en chans att förändras och resa dig. Det kommer inte att vara lätt, men om någon kan göra det, så är det du - zodiakens krigare. Och grattis på födelsedagen till alla er april-Vädurar där ute! Se upp för Merkurius Retrograd, som kommer att stöka till kommunikationen och din dagliga rutin. Du kanske vill starta ett bråk men

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.